7.DPO-on halvány pozitív hcg teszt jónak mondható? (tudásbázis)
:) Én ma vagyok a 8. DPO-n! :) De én csak szombaton vagy vasárnap tesztelek! :)
Az már a 11-12 DPO. Elvileg akkor már mutatná. Nekem Vaterás One Step tesztem van. :)
Nagyon szívesen! :)
Az átlag tesztek 25-ös érzékenységűek, ennyi hcg-t már kimutatnak. Ezért jobb 10-eset venni, mert az már kevesebbet is jelez, hamarabb lesz pozitív!!! :)
Hajrá Mindenkinek!!!!! Jó Babásodást!!!! :)
DPO az amikor már nem pozitiv az ovulációs teszt onantól számolják a napokat DPO ba
ovu teszt:Peteérés jelző teszt:)
10 es teszt:10 es érzékenységű terhességi teszt
Szerintem teljesen érthető a kérdés!
A DPO a Days Past Ovulation kifejezés rövidítése. Tehát a tüszőrepedés óta eltelt napok száma.
Egyébként, hogy válaszoljak is: nekem elég korainak tűnik!
Nekem anno a 9. napon volt a beágyazódásos vérzésem. Elvileg 5-6 nap amíg beér a petevezetőn keresztül a méhbe a Kicsike. Ott még pár napig (1-2) osztódik és utána jön a beágyazódás.
De az emberi szervezet kiszámíthatatlan!!! :) A pozi az pozi!!! :)
Csinálj holnap is egyet! :)
És gratula!!! :)
Mi az hogy 10-es tesztel???
(7DPO) és ez?????
A koraival semmi problemet nem hallottam meg...ha tovabbra is pozi akkor mar csak a dokibacsinak kell megerösiteni,hogy jo helyen van-e.
Ami elöfordulhat a korai beagyazodasnal az,hogy mehen kivül van...tehat uj teszt aztan doki.
Remelem segitettem.
érdeklődnék, hogy másnak is volt e már ennyire korán pozi a teszt.Csak e hónapban 1 szer voltunk együtt és tudom mikor 9 napja amikor pozi lett a teszt(7DPO)
Sokan azt mondják nem jó ha ennyire korán pozi:(Szerintetek miért?:((
10 es tesztel csináltam
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík?
- Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam
- Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott?