Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív? (tudásbázis)
Nincsenek. Illetve azt nem tudom, hogy számít-e, hogy semmilyen kaját nem tudok szívesen enni.
Neked?
gratula :)en is nektek. Tuneteid vannak?
;
sziasztok!
ma majd teszek fel új képet, ma is csináltam, és ez most erős. Dokihoz csak jövőhétre kaptam időpontot.
ááááá, megint ráz a hideg, megrohannak az emlékek! :)
Mindkettőtöknek csodás babavárást kívánok tiszta szívből!
Légyszi ne tűnjetek el, írjatok még időről időre! :)
Köszi én is neked :)holnap kiderül a vérvételből.
Már várom nagyon.
köszi mindenkinek a választ :) Ma reggel ismételtem, még nem lett erős, de már sokkal egyértelműbb, letagadhatatlanul ott van! Annyira kedvesek vagytok, tényleg köszönm a válaszokat! :)
dior01: szerintem is pozitív a tiéd (is) :) és drukkolok!
angi81: gratulálok! :)
Szia!
Ez bizony pozitív teszt, gratulálok! Nekem is ilyen volt beülti után 8 nappal( 5 napos babákat kaptam vissza), aztán kétnaponta ismételtem és erősödött.
Ja, és ikreket várok :)
Szia!
Szerintem is pozitív ez a teszt. De e reggeli pisivel a tuti, mert abban van a legnagyobb koncentrációban a hcg. Kétnaponta duplázódik.
Gratulálok! :)
Ez nagyon halvány, de pozitiv. Nézd meg egy hét múlva. Nekem is igy volt, hogy egész héten gyártottam a teszteket, és tök elkeseredett voltam. Vártam pár napot, és az eredmény abszolút erős, egyértelmű pozitiv volt.
Ha most mennél dokihoz, nagy valószinűség szerint semmit sem látna, esetleg egy kis felmaródást, megvastagodott nyálkahártyát. Várj egy hetet türelemmel.
Sziasztok!
Nekem lombik beültetésem volt 15-én és tegnapra nem vártam és nem is jött, ma teszteltem és hasonló eredmény jött ki nekem is vagyis nagyon halvány.Nagyon izgulok, mert ahogy itt mindannyian én is nagyon szeretnék babócát.Megpróbálom feltenni én is a fotót, megnéznétek?
Örülök, hogy neked is volt halvány-csík tapasztalatod és már kétéves :) A válaszoktól kezdek megnyugodni.
A kislányomnál valahogy egyből 2 erős csík volt (mondjuk 4 napos ünnep volt és nem tudtam venni tesztet), akkor nem is hittem el, hogy látom. Most meg, hogy tervezzük a másodikat, meg mindig látom :S
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík?
- Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?
- 3 terhességi tesztben halvány pozitív csík jött ki, várható vajon a babóka?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?