Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam (beszélgetős fórum)
Egyébként nyilván szomorú az ember, de adjatok bele mindent, és sikerülni fog.
Van már egy lánykátok, most is elindult valami, úgyhogy az is előfordulhat, hogy ha elkapjátok a megfelelő pillanatot, akkor már a most elindult ciklusban sikeresek lesztek.
Épp akartam írni, hogy nyakra-főre nem szabad mindenféle vitamint beszedni.
A túlzásba vitt vitaminbevitel éppen olyan káros, mint a vitaminhiány.
Így van! Nem szabad össze vissza midnent beszedni. Ha pl túl sok E-vitamint szedsz, az károsíthatja a baba szemét!!!!
Plusza sok vitamintól zsép nagyra nő majd a baba......
Kérdezz utána! szeirntem nem mindegy, hogy melyik terhesvitamint szeded. Meg, hogy mennyi benne az e vitamin pl. Lehet, hogy a kettő együtt már sok, nem?Vagy olyan nem lehet?
A magne b6-ot szedjél, azt szokták mondani a dokik.
Szia.
Nekem is volt egy halovány jel, és rózsaszín "maszatolás", most pedig itt nézi mellettem a 7 éves "kisboszorka lányom" a mesét. :-)))
Remélem, összejött a baba. Drukkolok neked. :-)
A terhesség alatt a hüvelyváladék színe és minősége is megváltozik. Lehet, hogy csak ezt észleled.
De a doki! Az biztos!
Szió Naiv!:)
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Az E-vitamint én is csak ajánlani tudom, én mindkét gyermekemnél szedtem, a várandósság feléig minimum az E-vitamint! Azt vény nélkül is lehet venni! És utrogestant is kellett használnom a 12. hétig. De ha csütörtökig nincs doki, akkor addig is vegyél E-vitamint!
És nyugiii!:)
ma 11 napja,h késik
megyek délelőtt dolgozok ülős munka délután pedig megyek dokihoz
az előbb nagyon halvány rózsaszin volt a papír
szerintem ne várj,holnap kérj hcg-t vérből.Ha van baba,a doki még adhat sárgatest pótlást!!!Viszont sokat kell majd pihenned,feküdnöd!Szorítok!
(Jobb félni,mint megijedni)
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?
- Púderszínű (halvány rózsaszín) ruhához milyen színű cipő (magassarkú) illene?