6+0-nál a 21mm-es petezsák élő embrió nélkül jót jelent? Kicsit aggódok... (tudásbázis kérdés)
Mi újság veled?Valami fejlemény baba ügyben?
Köszönöm. Boldog karácsonyt mindenkinek.
:-))))))))))))))))))))
Boldog karácsonyt!
:-))))))))))))))))))))))))
Boldog karácsonyt!!!!!!!
Gratulálok és sok boldogságot, és egészséget kívánok!
Sziasztok! Voltam UH-on tegnap, szerencsére minden rendben. Picike még, de ott van és szívműködés látható.
Nem még az időpontot pontosan nem számoltam ki. Megvárom milyen idősnek mondja a doki jövő héten. Akkor megyek vissza UH-ra magánba.
Köszönöm a tanácsokat, kisírtam magamból az aggodalmat szerencsére 5perc alatt, és bízok benne, hogy minden ok lesz!
Szerintem ne idegeskedjen egyik kismami sem.A doki valószínű azért mondott két hetet mert akkorra már lesz szívhang is.Ha mégis megnyugtatna kérj egy időpontot a jövő hétre is.
Azért nem kell a legrosszabbra gondolni.Mint már előttem is írták,nem vagyunk egyformák.Ki kell várni a 2 hetet ami nagyon nehéz,és utána okosabb leszel.Mégsem 1 hónap mint nálam.
bár én elmennék egy másik dokihoz is!!! Úgy mintha még nem lettél volna sehol, hogy ő elsőre mit mond...
szia, bocsi, hogy ezt írom, de ez egy missed ab lesz! sajnálom......
Na igen,nekem sem nagyon tetszik,de mit tudok csinálni.Ahova járok,szinte még a szüléshez is időpont kell.Na jó nem,de uh-ra legalább 1 hónapot kell várni.Neked mikor lesz a szülés időpontja?kiszámoltad már?
Akkor kb. egyidősek lehetünk. Hú én januárig nem bírnám ki, hogy ne tudjak valami biztosat.
Én hétfőn voltam dokinál,akkor volt 5hét6napos.Nekem is 18x7mm es petezsák benne 4mm szikhólyag.Embrioárnyék sejthető,szívműködés biztonsággal nem igazolható.Nekem is azt mondták 2 hét múlva kontroll,de sajna csak január 4 re kaptam legközelebb időpontot uh-ra.Addigra már 10 hetes leszek.
Megértem, hogy aggódsz, de próbálj meg megnyugodni, minden rendben lesz ;)
Igazából én is így gondolom, és köszönöm a drukkot.
De azért aggódok egy kicsit...
Szerintem hiába megy orvoshoz, akár naponta is, ha meg akar maradni a pici úgy is megmarad ;)
Azért mondta a doki a 2 hetet, mert időre van szüksége a babának, hogy nőjjön fejlődjön.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen ;)
Olvastam, sajnálom, hogy így alakult... :S
[link]
Isten bizony nem ijesztgetésből mondom de jobb felkészülni a legrosszabbra és a legjobbat kapni,mert vannak sikertörténetek is persze.Az enyém sajnos nem ilyen.
Ez a fórum amit én indítottam néhány hete.
Szia!
Ne aggódj ennyire! Nekem is azt írták, hogy embrió biztonsággal nem látható. Most a 31.héten járok!
Drukk!:)
Nekem 6 hetesen szívműködés is volt.De szerintem ez egyén függő.
nekem anno 6+4 nél volt 18 mm-es petezsák, benne szikhólyaggal. Az teljesen oké.
5 hetesen még nagyon kicsike.Ott még nem kell látni embriót,nyugi.:)
A kérdező helyében én megnézetném ég a héten egy másik dokival.Én is így tettem.
5 hetesen még nem. Ne aggódj! Két hét múlva (7 hetesen) már a lüktetést is lehet látni :-)
Sziaszok! Én is tegnap voltam UH-n. Kb. 5 hetes lehetek. Nekem azt írták: 18 mm-es petezsák, benne szikhólyag látható. Én is aggódom, hogy a petezsákban nem kellene már látni az embriót, vagy még kicsi szerintetek? Egy hét múlva megyek vissza UH-ra.
Próbálok kicsit lenyugodni, de most eléggé vegyes érzések vannak bennem, nem szeretném, hogy baj legyen...
További ajánlott fórumok: