Az orvos a petezsákot összetévesztheti -e a miómával? (tudásbázis)
Köszönöm, Remélem alakulok. Azt akarok.
Grapfruit cseppet azt hiszem ittam. Naon rég. Ciki, de nem tudom, mi volt az ok / cél...
Mielőbbi jobbulást kívánok Neked!Nekem efféle tünetem nincs.
Azonban,amikor a citológiai leletem P3 volt,Dr.Cs.bai Grap..ruitmag hüv.lykú.ot használtam,abszolút életmódot váltottam,(csak a stressz maradt),és gyönyörű eredményt hozott.Csak a neten tudsz hozzájutni.Gyógyulást!
Mielőbbi jobbulást kívánok Neked!Nekem efféle tünetem nincs.
Azonban,amikor a citológiai leletem P3 volt,Dr.Csabai Grapefruitmag hüvelykúpot használtam,abszolút életmódot váltottam,(csak a stressz maradt),és gyönyörű eredményt hozott.Csak a neten tudsz hozzájutni.Gyógyulást!
Kedevs Mindenki!Köszönöm,mindannyiotoknak,hogy figyelmet fordítottatok a problémámra!A teszt másnap elkészült.Sajnos negatív.(Igaz a párkapcsolatom sincs felívelőben :-( )
Voltam másik orvosnál,ahogy sikerült időpontot kapnom.Nem mondtam el neki,hogy az előző orvos mit mondott.
Nos,ő semmit nem lát.
"2 hét múlva kontroll"-ezzel váltunk el.
Összetéveszti - e, nem tudom. Enyém 1000 % mióma. :(
Lejjebb erős vérzés tünetét írták, a miomához.. stimmel. elhúzódó, még darabos is.
Várjuk a fejleményeket..
Vagy verzes kesessel. Mert en emiatt mentem orvoshoz, es jelentem az evek soran nem szultem, szoval nem tevedett gyerek ugyben.
Amugy osztom Andi velemenyet.
Akkor megpróbáljuk a tesztet.Gondolom jobb volna reggeli,első vizeletből...
Köszönöm,hogy velem vagytok!
Jajj,de boldog vagyok!:
-)
Volt olyan kolléganőm akinek a miómája megmozdult. Elment orvoshoz, hogy valami van. Kiderült 5 hónapos terhes, majd 4 hónap múlva megszületett a gyerek.
Ennyit a mióma vs. petezsákról.
Persze ez nem mindennapos:)
Ennek a válasznak kimondhatatlanul örülök.:-)
A mióma egyébként is,nem elhúzódó,bőséges vérzéssel jár?
További ajánlott fórumok:
- Kecskeméti szülészet és orvosok
- Vállalnád az alibi-feleség szerepet egy orvos mellett?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- A hematóma félig körülöleli a petezsákot - mennyire veszélyes?
- 5 hetes várandósan normális, hogy csak egy 10 mm-es petezsákot láttak?
- Láthatja üresnek a petezsákot a doki, miközben nem is az?