60 kg fel, 56 kg le, 40 kg fel, 45 kg le. Íme az átalakulás! (beszélgetés)
:D
Hát sajna húsznak azért nem nézek ki :) de most jól érzem magam a bőrömben :)
Még jó hogy nem néztem a profilod és megint sikerült beégetni magam.. úgy más.. igen én is ismerek nagyvenes extra csinosnőket is, sőőt voltam együtt 40 körüli nővel akinek a kinézetét egy húszonéves is megirigyelhetné (sajna csak 1 éjszaka :( )..:)
Pláne, hogy én meg nő vagyok :)))
Én is ismerek csomó negyvenes srácot aki dettó (ötvenest is).. Elhiszem:)
:D
úgy legyen.
Megsúgom én is fitt vagyok ám negyvenévesen :)))
Ha okosan csinálod, nem.. nem fáj mindenem csak a derekam szokott, de azt meg lehet más okozza (bár remélem nem), a többit meg az izomláz.. Sajnos az alakformálás, edzés, stb. meg jár némi fájdalommal, hisz magad alakítod, az izmaid bedurrannak, aztán fejlődnek a megnőtt terhelés hatására, és ha normáisan csinálod, nem is esnek össze.. meg lehet beiktatni pihis időszakokat is.. :(.. ez mindig így volt és így is lesz..
Negyven évesen fittebb leszek mint egy harminc éves, ezt előre megjósolom.. most is egészségesebb vagyok kortásaimnál.. engem nem nyír ki 8 óra mászkálás meg munka..
Ezzel nincs is gond.
Azzal van a gond, hogy negyvenévesen viszont már úgy fogsz menni - járni (nem biztos, talán) mint egy nyolcvanéves. Mert nem marad egy ép izületed sem. Ez miért kell neked?
Tehát nem a mozgással van gondom, hanem azzal a mozgással amit csinálsz, és te magad mondtad, hogy fáj mindenet. És ez csak rosszabb lesz...sokkal rosszabb.
Egy 28 éves pasi nézzen ki pasinak, ne legyen 50 kilós akit a szél is elvisz, meg ne legyen hájgombóc akire hányinger ránézni.. alapvető igényesség:) Mozogni nem gáz, csak a buták és lusták mondják.. ilyen meg kell a kutyának.
Nem vagyok "hivatásos" testépítő, csak inkább alakot formálgatok... 3 éve csinálom.. igen, sajna nekem pl. a derekam szokott fájni, amellett hogy minden nap van izomláz, attól függően hogy mire edzettem. Ezt meg lehet szokni, sőőt észre sem veszi az ember egy idő után.. bár a hátazás után, ha kimarad 1 hét, két hét múlva kerül rá sor újra, néha úgy mászkálok napokig mint aki éppen betojni készül :)..
Nem tudom te hány testépítőt ismersz,én sokat.30 évesen természetesnek veszik az izületi fájdalmakat,de erről nem panaszkodnak,mert ugy vannak vele,h ezzel jár.Az edzőmnek tavaly a könyöke fájt annyira,h pár hónapig semmit nem tudott edzeni karra,a hát,gerinc állandóan fáj nekik.
A dolog lényege, hogy mindenki más. Van akinek nem árt a sok hús, van akinek igen. Ezért van aki így jól van, én viszont rosszul. Ehhez van köze a genetikának is, mert akinek hajlama van erre, annál ezt váltja ki a sok húsevés, akinek nincs genetikai hajlama, annál meg nem. Vagy szerinted véletlen, hogy amíg nem vittem túlzásba a húsevést, addig normális volt a húgysavszintem, amikor túlzásba vittem, akkor meg megugrott? Addig nem volt genetikai oka, csak abban az időpontban ok nélkül hirtelen kialakult a genetikai ok, váratlanul mutálódott a DNS-em ? A legtöbb betegség létrejöttében több kiváltó ok egyidejű jelenléte kell, ebből a genetika csak egy, a hajlamosító tényező.
hello
bocs,de nekem szólt az orvos,hogy a húgysavszintet genetikai okok emelik nem az emelt protein
amúgy,ha józanul belegondolsz,akkor ugye minden testépítőnek köszvényesnek is kéne lennie nem csak muszklisnak
csak fehérjét,szénhidrátot semmit januártól
15 éve nem ettem kenyeret ,pékárut,inkabb egészséges szénhidratokat ettem,de az új évtől paleo szerint vagyok
Ha elolvastad amit írtam, akkor azt is olvashattad, hogy mindez akkor történt, amikor már csak húst és zöldséget ettem, gabonát tehát nem.Tehát amikor elhagytam a gabonát akkor lett nem normális a húgysavszintem. Meglepő? Szerintem nem.
Tőlem aztán mindenki azt eszik amit akar :D
Nem mondtam, hogy rossz neki minden gabona :D
Miért ne lehetne? Nem kell, de lehet.
Ha nekem ilyen problémám lenne és húskerülés után sem mutatna jelentős javulást, akkor elgondolkodnék, hogy mégse a hús okozza és próbálkoznék mással.
De neki nem kötelező, csak kérdeztem ...
Nem mindenkinek és nem minden gabona egyértelműen rossz.
Én speciel "AB" vércsoportú vagyok és rizs, rozs, zab, tönköly fogyasztható.
Van akinek meg ártalmas. pl."0"
Mint a hús az "A" vércsoportnak.
Az tény,h nem kell mérték nélkül enni,de teljesen elvetni sem kell.A húsnak ugyanannyi káros hatása lehet,mint a gabonának.
Pont nem vitatkozott senki. Csak kérdeztem tőle, hogy mit szólna, ha ...
Egyébként meg eltiltani a hústól, tojástól stb. egyáltalán nem kevesebb fegyelmet igényel, mint kipróbálni, hogy milyen gabonanövények nélkül.
Meg van bocsátva. Egyébként tényleg sok helyen írják, hogy rossz a gabona. nem csak a paleoban. sok helyen elismerik, hogy nagyon nem kellene enni.
A régi pedig relatív.
De már én is megtanultam, hogy tőlem mindenki azt eszik amit akar. De a véleményemet és a tapasztalatomat azért leírom. És mindenki csinál amit akar :D
Bocs,ma harapós vagyok és ló:)Nem szeretek azon vitatkozni,h ki mit eszik,mindenkinek saját dolga,csak már mindenhol azt olvasom,h a gabona milyen rossz.Régebben azt mondták találtak régi gabonát,magasabb tápèrtékkel,stb.Én mikor zabkorpáztam-mézes tejjel-semmi bajom nem volt,csak a tej miatt hagytam abba,dea zab nagyon jót tett.Na mindegy.
? mit? a gondom az a felesleges "n" betű volt :D
"Ezt szerintem kilogikáztuNk volna" nem a ki-igekötő :D
Ne csináld, már Kazinczy is használta igekötővel!
logikáztuk volna :)))) te is kapkodsz :)))
Ezt szerintem kilogikáztunk volna :DDD
Helyreigazítás XD Én meg NEM vagyok ló XDXDXD
És úgy mellékesen vannak ám vega paleosok is :D