6 éves lányom anyajegyével bőrgyógyászhoz kell mennünk. Volt ilyen mással is? (tudásbázis)
Köszi a kérdést. Megnézte, sőt minden pöttyöt átnézett rajta és a férjemen is / én itthon maradtam a 21 hós kisfiammal,mert beteg/minden rendben.
Persze figyelni kell.
A kerülete szabályos és ez fontos.
Valamint mondta, hogy amit a médiában gyakran halleni, hogy 11 és 15 óra között ne menjünk napra és ne napozzunk, komolyan kell venni.
Igen, holnap lesz.
Izgulok nagyon, de próbálom nyugtatni magam.
Azóta beszéltem a gyerekorvossal, azt mondta, hogy ne izguljak, de mutassuk meg.
A színe egységes, a doktor néni szerint a kerülete jó, úgy tudom ez fontos.
Nekem is változott el sok anyajegyem, mindig el is mentem bőrgyógyászhoz megmutatni. Ilyenkor mindig kaptam egy mezei pirospontot és ennyi. Soha nem volt komoly gondom egyikkel sem.
Szemölcsömet már fagyasztották le, a fagyasztás a legjobb mód, hisz utána egyáltalán nincs nyoma. De anyajegyet még soha nem szedtek le semmilyen módon rólam, nem is szeretném, hogy leszedjenek. Egyik barátnőm anyja leszedetett magáról néhányat, mikor úgy érezte, hogy öregszik és szebb akart lenni, a cicijét is megcsináltatta, erre az egyik anyajegye levétele miatt rákos lett. Azóta már meg is halt.
Köszi az eddigi válaszokat.
Ugye nem jelent nagy bajt???
6 éves lányomat megfázással vittem oroshoz, a doktr néni akkor látta meg az egyik anynajegyét és bőrgyógyászhoz küldött vele.
Más is járt már így?
Azt mondta, hogy a kerülete jó, de fekete pöttyök vannak rajta. Egyébként kicsi és picit kiemelkedik.
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Mikor jelennek meg a babán az anyajegyek?
- Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati rendelés. Tapasztalatok?
- Sziasztok! Szeretnék leszedetni az arcomról egy anyajegyet Pécsen, a bőrgyógyászom a Bőrgyógyászati klinikát javasolta. Tapasztalata vkinek?
- Ajánlanátok bőrgyógyászt Debrecen környékéről, aki fizetésnél nem darabra számolja az anyajegyeket?