Mikor jelennek meg a babán az anyajegyek? (tudásbázis kérdés)
Az én kislányomnak szív alakú anyajegy van a hátán! :)
A mi kisfiunknak születése óta van 1 anyajegy szerüsége a hátán. Igazából 1 pici piros folt. Eleinte azt hittem, hogy a bady patentja nyomta meg neki, de nem. Lassan 7 hónapos lesz. Apján sok anyajegy van, de én se panaszkodhatok. Nekem tuti, hogy az anyajegyek 98%-a a napozás miatti leégéstől vannak.
Az engem is érdekelne, hogy milyen betegség jele lehet, ugyanis rajtam rengeteg van. Milyen betegségem van, amiről nem tudok?
A "normál" anyajegyek 1 év körül jönnek elő.A fiaimnál ez bejött,de a lányom már 7 hónaposan elkezdett pöttyösödni.Na nem nagyon sok,csak néhány "szexi" helyen.Popsin,puncin ,combin,vállon.
Most vettem észre az alkarján és a nyakán is egy-egy aprót.
Na persze, s milyen betegség jele? Ne beszéljunk már felre....
Nekünk 2,5 évesen jött ki az első. Azóta eltelt majd fél év, de nem láttam többet a manón. Bár szerintem ezt is épp úgy mint a fogacskák kijövetelét gyereke válogatja.
Sziasztok!
Nme akarok senkit sem megijeszteni és okoskodni sem!De,azt tudtátok hogy az anyajegyek egy betegség jele?Akiknek több anyajegye van inkább azokra vonatkozik ez.Ebbe sajnos benne vagyunk és sok-sok anyajegyünk van.A egész picikétöl a gyermektenyér nagyságig.
Én is elég korán, kis csecsemőkorában felfedeztem egy anyajegyet a lányom hasán. Szerintem ugyanott lesz neki is, ahol nekem van :)
Az én fiam, úgy született, hogy az orrán van egy pici pötty. A lányomon meg születése óta mongolfoltok vannak.
az én fiam 2.5 éves és kb. 1 hónapja jelent meg neki egyszerre 2 is. azóta se
Az én pici tündérkém úgy születet,hogy egy anyajegy volt a jobb kislábaujján.Nagyon édi!Az a szexepile.
Már rögtön születéskor felfedeztek a kislányomon két anyajegyet.
Most hármat látok rajta,mindhárom a popsiján van.
A negyedik,éranyajegy volt a szemhéján.Már felszívódott.
Az én lányomnak 10 hósan jelent meg az első a fülén.Azóta még nincs több,most 15 hós.
A lányomon már születésekor is volt egy anyajegy a derekán. Az lesz a szexepilje! :-))
A fiamnak tavaly, Miklós-Mikulás napján vettem észre egy kis anyajegyet a bal karján. Halvány barna.
Mi 2 évesek múltunk mikor előjött egy,azóta nem jött több(3 lesz tavasszal a kicsim.)
Nálunk 1 lv utén jelent meg kettő.
Az én fiamnak 8 hósan lett egy pöttyöcske a nyakán! De sehol máshol nem jött elő másik anyajegy ymég !
Egy éves koruk után jött elő az enyémeken.
Most látom, hogy ezt az okosságot már lentebb is elsütöttem. Hiába, úgylátszik képes vagyok ugyanabba a semmibe többször belelépni :(
az anyajegyek folyamatosan, -kb élete folyamán bármikor- jelennek, vagy jelenhetnek meg. (remélem sokat segítettem:))
Én 1 hete vettem észre rajta a kis vállán egyet, most 2,5 éves.
Nekem kétéves korára jött ki a az első anyajegy a csuklóján:-))
jajaja most is tök édi.-))))))
Az én mazsimon születése óta ott van ,arcán pöttyel született))tök édi volt és a "csodájára"jártak a dokik nővérek,még az is akinek keresnivalója sem lett vna az osztályon))))most is megvan és ha minden igaz meg is marad.
Sziasztok!
A napokban vettem észre, hogy a 10 hónapos kislányomon megjelent az első picike anyajegy. A fenekén.:) Cuki:)
Nekm 18 hónapos volt a kisfiam amikor 2 kijött neki.
nekem alányom már úgy született, hogy a tarkóján volt egy nagyobbacska anyajegy:-)a fimnak meg már az első szülinapja előtt kijött az első anyajegye
További ajánlott fórumok: