Van valami "cikis" helyen anyajegyetek, esetleg pattanásotok? (beszélgetős fórum)
mármint "pasi vagyok"-ot? nem?
Már ha pasi egyáltalán. Pasinak nem tudom nevezni. Nálam a pasi mint "fogalom" máshol kezdődik.
próbáld ki úgy, 2 nap múlva.
:)
Maximálisan igazad van.
22 évesen vannak még srácok akik bár már voltak valakivel, de azon kívül mással nem tudnak "elszámolni".
Nézzük csak a másik oldaláról a dolgot... Egy nő is ezt csinálná mindig a pasija előtt?! Takargatná magát; jajj ha a pasim meglátja a hasam milesz...
ez szerintem annyira "gyerekes" vagy nem is tudom minek nevezzem.
Van. :D
És akkor mi van? :D
Van ám!
Az egyik a mellemen, s pont olyan helyen, hogy éppen kilátszik a melltartóból. Talán le kellene vetetni?
Szerintem erre Ő is rá fog jönni,amint élőben is lát majd testközelből meztelen nőt:))
Addig meg maradnak az ilyen típusú kérdések...:D
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Mi legyen szerintetek? Maradjak a biztos, nem olyan jól fizető munkahelyen vagy váltsak (ha esetleg felvesznek) egy jobban fizetőre?
- Vörös rózsával álmodni mit jelent? Sok helyen néztem utána, de semmi konkrét dolgot nem találtam. Esetleg saját tapasztalat?
- Striám helyén apró viszkető pattanások vannak...Mit tegyek?
- Ki mit kapott a bőrgyógyásztól a bőr alatti pattanásokra, faggyúcisztákra? Esetleg hogyan kezelitek?