52 évesen babát vár valaki. Hihetetlen!!! (beszélgetős fórum)
Hát igen én pont ennyi éves voltam mikor nagymama lettem.
Anyósom 39 éves korába lett nagymama.
Most 79 éves jön a 6-ik dédunoka.
Mindenki másképp csinálja!
Dehogy bánom, hisz nincs mit szégyellnem azt hiszem.
Köszönöm a kedves szavaidat! Nem, nem várok babát, csak az egyik kommentre azt találtam válaszolni, hogy lehet hogy bevállalok én is még egy negyediket, mert nem okozna gondot.
Az ellentábornak!:
De megnyugtatok mindenkit, már nem fogok szülni, de nem azért mert ennyi idős vagyok!!!
Remélem nem bánod, hogy megnéztelek, de kíváncsi voltam:)
Nagyon dögös csaj vagy és nyugodtan elmondhatom, hogy sok huszonéves megirigyelne. Hidd el ha mondom:)
Csini vagy.
És babát vársz?
bocsi nem olvastam végig a fórumot
78 év a nők átlag!!!! életkora M.o.-on.
Nagy valoszínüséggel él...
Nagyikám 94 lesz ebben a honapban.(Dédi is egyben,pedig 26 évesen szülte 1. gyerekét.A 3.gyerek által dédi)
Amelyik nap megszületett a fiam (29 évvel ezelőtt), szintén volt egy anyuka 52 évesen - együtt sétálgattunk a folyosón... Nem tudom, mi lett vele.
Mindentől függetlenül: az ő életük. Ha most jött el... Nem hinném, hogy van jogunk bármilyen véleményt is nyilvánítani, max. csak a jót.
Az adatlapomon fel van tüntetve a korom, sőt képem is van, mert nincs mit titkolnom.
Megjegyzem, nem azért, mert olyan szuper jól nézek ki, hanem mert szeretném ha volna elképzelése rólam annak, akivel beszélgetek.
És igen, én is babát várok!
Nem szégyellem a koromat sem és azt sem, hogy idáig kellett várnom arra, akivel közös gyermeket tervezhetek!
Vagy csak hamarabb nem jött össze...
Illetve lehet válogattak is,és megtalálták a normális párt kissé későn,de legalább az már nem veri a nőt terhesen! Bocs,ez csak VT78 érti.
Bár az olyannal szoba se kellene állni!
Hát az még messze van...De Anika nevében is mondom,hogy mindketten egészségesek vagyunk.
Ez a lényeg!
Nincs képem de bárki előtt vállalom a koromat, a 33 évemet!
nem akarok 20 lenni elfogadom a koromat...és tudomásul veszem, hogy telnek az évek!
de azt vallom minden kornak meg van a maga szépsége, és kár fiatalítani önmagunkat, pláne egy gyerekkel...
Mi is szívesen kritizálnánk, ha felraknál egy-két képet magadról :-) :-) :-) !!!!!!!!!!!
Talán rajtad is látszik a kor!
Egyébként miről beszélsz?
Mi itt gyermeket fogunk szülni. Köze nincs a 30 évvel fiatalabb pasikhoz!
Talán érzed a különbséget ugye?
Na,már csak te hiányoztál ide!
Pont tegnap beszélgettünk arrol,hogy mennyi megkeseredett ember van itt a Hoxán.Te voltál az egyik példa.
Mit irígykedsz rá?
Mondta,hogy 20 évesnek akar kinézni? Vagy itt bárki is?
Korodhoz képest jól nézel ki!
De már látszik nem vagy 20 éves, miért akartok ti 50 ek fiatalabbak lenni?
Nem veszitek észre eltelt az idő?
Párom anyja 52 éves és 20-30 évvel fiatalabb palikkal haverkodik....számomra ez kissé magas.))
remélem te már nem akarsz szülni, mert ez nagyon vicces lenne.)
További ajánlott fórumok:
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Milyen emlékeid vannak kicsi gyermekkorodból, amire szinte hihetetlen, mégis emlékszel?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Club Abbázia. 99 évre szóló üdülési jogot kínálnak egész jó áron, szinte hihetetlen, hogy csak ennyi az ára!Szerintetek átvágás?Tapasztalat?
- Miért hihetetlen, ha valakinek nincs párja?
- Tudja-e valaki, hogy Tom Jones legújabb, hihetetlenül pörgős számának mi a címe?