50-es pulzus, szédülés, szerintetek igényel kivizsgálást? (beszélgetés)
Tökéletes. Látod, hogy nem esett le éjszaka?
A helyedben bevenném és várnám a hatást. Ha megint nagyon leesik, akkor vegyél be 3/4-et.
Volt egy hatalmas tudású háziorvosom, ő mindig azt mondta nekem, ő felírja a gyógyszert olyan dózissal, amit a nagykönyvben megírtak, de vegyem be a negyedét, ha az is elég a tünet enyhítéséhez, akkor maradjak annál, ha nem, emeljem.
Ő normálisan fogta fel a dolgot, azt mondta, ezeket a gyógyszereket kipróbálták x db emberen , nyilván nem egyformán hatott mindenkire, de az átlaghoz belőtték a dózist.
Sajnos ő már nem él, de a gyógyszereket így szedem mindig, és tényleg sokszor a negyede elég,
Van amelyik orvossal ezt megosztom, van akivel nem.
Szerintem igen.
Ez bár tökéletes vérnyomás, de valamiért csak felírták azt a gyógyszert.
És ne méregesd mindig!
Nem hiszem, hogy kell most vérnyomásnaplót vezetned, így felesleges állandóan méregetni!
Vedd be a gyógyszert és foglald el magad!
Próbálj meg lazítani, ne ezen parázni! Tudod könnyű mondani, kérni, de nehéz elfogadni, amikor az ember agyában ott a kisördög.
Olyan helyen is dolgoztam, ahol sok alacsony pulzusszámú ember is megfordult, sosem ez okozta a betegségüket.
Közvetlen ismerősöm 46-os nappali aktív pulzusszámmal élt, amikor megismertem 60 éves volt, iskolabuszt vezetett, most 80 feletti és nagyon is jól van, most néz ki 60 évesnek, 60 évesen nézett ki 40 évesnek.
Ha az EKG nem is lát mindent, a szív UH és a terheléses EKG negatív eredménye gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincs kardiológiai probléma (nem rég voltam egy ilyen 3-as vizsgálaton, ott született ez az eredmény) Ha szívproblémától tartasz, érdemes mind a 3-at megcsináltatni.
Ha pszichés eredetű, akkor viszont kardiofóbiának hívják. Voltam benne, gyakorlatilag az összes "tünete" illett rám...
Jaj, ne méregesd már állandóan!
Mozogj, élj és ne azt nézegesd, hogy milyen betegséged lehet.
Persze, jó dolog a megelőzés, de azért túlzásokba sem kell esni. A végén nem fog komolyan venni az orvos, ha bajod lesz.
Nyugodj meg, nem lesz semmi bajod!
Tényleg pszichésen is lehet. Amikor úgy gondoltad már ott az SBO-n biztonságban vagy, rendbe is jött.
Nem tudom hány éves vagy, fizikailag meg tudod-e tenni, de 5-10 guggolás felviszi a pulzust.
Lehet félreérthető voltam, nem arra gondoltam, hogy magától hagyja abba, hanem most én nem venném be, mint pl. 3-as cukorra nem nyomnék inzulint.
1-2 tabletta kimaradása nem okoz életveszélyt.
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- Ha komoly bajod lenne, kivizsgáltatnád vagy lesz ahogy lesz? Hogyan dolgoznád fel?
- Endometriózis kivizsgálása
- Kisfiamnak időnként visszatérő erős fejfájása van! Hova vihetem még kivizsgálásra?
- Magas pulzus, szívtáji fájdalom, szédülés