5 napos lébőjt indul! Ki tart velem? (beszélgetés)
Hát...., akkor ahhoz is sok sikert!:-))
Én max, húst nem eszek addig, úgy veled tartok:-))
Gratulálok a kitartásodhoz!!!! Nekem sajnos ilyenem nincs!Ezért is tartom nagyra ezt az emberi tulajdonságot. Talán egyszer én is kipróbálom, már csak kiváncsiságból is , hogy én hány napot birok ki evés nélkül!
Még egyszer ÜGYI voltál!!!:-))
Hát a sonkából ( leszedve a zsíros részt) és a zöldségekből nyugodtan ehetsz:-)
Amúgy RESPEKTÁLLAK. NAGYON:-)
Én is jól vagyok, és nagyon büszke magamra, hogy már 2 nap sikerült:-) Eddig 1,5 kg-al vagyok kevesebb:-)))
Ma este után már túl leszünk a felén:-)
Nem, ez nem olyan, mint a dohányzás. A dohányzás rossz a szervezetnek, azt azért kell lerakni, és hagyni a fenébe. A lébőjtkúra jó, méregtelenít, tisztít, ugyanakkor megbolygatja a szervezetet. Vigyázni kell az ilyesmivel!
Persze mindenki maga tudja, mit kezd a saját testével.
Szép estét! :)
:))))
Gyors alatt azt értettem, hogy minden bevezető nélkül folyadékra állítani rá a szervezetet. Szoktam én is léböjtkúrázni, de az nálam szűk két hétig is eltart. Fokozatosan állok át az egyre lédúsabb dolgokra, és a periódus közepén, egy-két napig iszok csak teát. Utána pedig fokozatosan állok vissza újra a szilárdra. A szervezet nem tud, hipp-hopp, aklimatizálódni ehhez. Legalábbis én így tudom.
Én ittam, átszürve..
Csak a levét-de semmit belőle.
Nem szeretem a praktikákat...
A keresztényi böjt sokkal keményebb.. Van aki 2 órát sem bír ki. A miértet ne kérdezd, mert nem beszélhetek róla.
Könnyebb ha böjt előtt 1 héttel csak bevezetést csinálsz, és nem igy ugrasz bele, mint ahogy most.
Igy nehezebb..
A narancslé marja a gyomrot-igy ezt kihagynám, ha a helyedben lennék. Az őszilé viszonylag eltelit-főleg ha rostos. Ráadásul természetesen édes-igy becsapod egy kicsit a gyomrodat.
A meleg csak húsleves lé is kiválló, mert ha 2 tányérnyit eszel-már eltelit, főleg ha melegen iszod..Nem zacsist, hanem csak a házit..
Én bizti nem tenném a helyedben.
A böjt nem fogyókúra.
Le kell győznőd önmagad, és az érzéseidet. Erről szól a dolog.
Az igazi valódi keresztény böjt ennél komolyabb, mert 1 nap után padlót fogsz.Nincs ember aki ne igy lenne.Csak ha gyakorlottá válsz, akkor birod ki talpon.
További ajánlott fórumok:
- 5 napos léböjtkúráról keresek tapasztalatokat
- Ki akar velem egy 7 napos léböjtkúrát tartani? (07. 20-tól)
- Holnap kezdődő 1 hónapos léböjthöz keresem kitartó társaimat.
- Holnap kezdődő 10 napos léböjthöz keresem kitartó társaimat. Segítünk egymásnak kibírni?
- Belevágnátok egy 40 napos léböjtbe?
- 10 napos Neera szirup léböjt kúra