5 hónapos baba leesett az ágyról, lehet valami baja? (beszélgetés)
Nagyon köszönöm csajok ❤️
Továbbra is minden rendben a babcival. Ma nem alszik sokat, sőőt…Viszont kevesebbet eszik. Ez a front őt is kikészíti
Dehogy vagy rossz anya! Ezt verd ki a fejedből de gyorsan!
Nyilván megijed ilyenkor mindenki.
Nekem is estek pelenkázóról kiságyba, nagypapi mellett ülve a kanapéról, vagy éppen az etetőszék és a radiátor közé... na hagyjuk is. 🤦♀️🙃
Szerintem meg jó, hogy felhívta a legrosszabb eshetőségre is a figyelmet, még, ha nem is gyakori. Sose tudni...
De ja, azért nem érdemes erre készülni, sztem sem, már csak azért sem, mert annyira am sem tudsz.
Jézusom hogy lehet ilyen. 🤦♀️
Oké mondja azt, hogy figyelgesd, de a többit minek kellett...😨😣
A kórházban sem ítélkeztek igazából. Azt mondták kb.minden nap érkezik egy-egy leesett baba és az a nagyobb baj, ha nem viszik orvoshoz.
Viszont volt egy nővér, aki rám hozta a frászt. Az éjszaka után megnyugodtam, a kislányomon nem láttam semmit, doki se talált semmit. Gondoltam túl vagyunk a nehezén.
Aztán jött a főnővér, hogy azért csak figyelgessem meg ne éljem bele magam, mert bármi lehet még. Mert hogy Schumacheren sem azonnal jelentkeztek agykárosodásra utaló tünetek… Aztán elmesélte, hogy volt egy család, ahol a kisbaba leesett a franciaágyról a balatoni nyaralóban. Szépen komótosan hazajöttek, majd délután már Pécsen műtötték a babát…
Igazából mióta ő ezeket mondta, azóta van gyomorgörcsöm. Ott sírtam a férjemnek, hogy mi lesz most, meg mi van ha napok múlva lesz rosszul
Olyan jó érzés kellemesen meglepődni! :)
Szerintem normális esetben az emberek gondolkoznak mielőtt reagálnak, és figyelnek a másikra. Segítséget kértél, kérdést tettél fel, amiből szerintem egyértelműen kis derül, hogy felelősségteljesen jártál el (bevitted a kórházba); csak aggódsz és megnyugtatásra vágysz, illetve valszeg már Te is másként csinálnád a dolgokat, de utólag mindig mindenki okosabb... :D
De ezen én is mindig meglepődöm, szóval megértelek, mert ez elég ritka.
Ne érezd, balesetek sajnos mindig vannak. Legalább azt próbáljuk megakadályozni, hogy nagyobb baj legyen.
Múltkor a férjemmel mindketten mellette álltunk és úgy ugrott fejest az ágyról. Férjem nem tudta, hogy én szorulok inkább vigasztalásra vagy a kisfiunk. Jobban sírtam mint ő...
Meglepődtem, hogy mennyire nem ítélkeztek felettem. Pedig félve tettem fel a kérdést.
Én is úgy voltam vele, hogy úr isten, hogy eshet le egy gyerek, miért nem figyel a szülő? És tessék, velem is megtörtént, pedig ott ültem mellette! Így is rossz anyának érzem magam.
Ha tudnád, hogy felügyelet mellett is mennyit tudnak potyogni :D . Nem vagyok erre büszke , de sajnos sokszor előfordul . Sőt, ha már nagyobbak akkor is . Játszótéren stb... . Nem vagyunk telefon nyomkodós szülők . Ha velük vagyunk akkor csak velük foglalkozunk ,de pillanatok alatt megtörténhet a baj . ;) Sajnos. Kisbabánál elég, hogy átnyúlsz az ágy másik felére egy csörgőért (anno a férjem a kislányunkkal)Főleg, ha az 5-6 hónapos már ül és próbál egyedül érvényesülni egy kis örökmozgó :D . Vagy nagyobb gyereknél csak odaköszönsz egy másik szülőnek a játszótéren , addig nyilván odafordítod a fejed és a gyerek pont akkor esik le a mászókáról abban a minutumban és eltörik a karja .Pedig ugyan azon a mászókán már többször is megfordult és már nem is olyan kicsit :D
5 éves fiammal így jártunk . Vannak szerencsésebb szülők , akikkel nem történik hasonló, de szerintem sokan vagyunk akikkel igen . Természetesen ilyenkor engem is kerülget a frász , teljesen kitudok borulni , hogy ott vagyok mellette és mégis ...de hála Istennek hamar rendbe jönnek . :)
Nem volt felügyelet nélkül, írta...
Ha az ember csak hosszabban pislog már képesek levetni magukat.
Szia,
szerintem nyugi nem lesz gáz, de jó, hogy bevittétek.
1-2 nap, ha hányna vagy ilyesmi, max. kapott 1 kisebb agyrázkódást, de túléli. :)
Ne szégyelld magad!Inkább 2szer feleslegesen,mint hogy nagyobb baj legyen.
De lesz még sok-sok ilyen,amíg esnek-kelnek.(mondjuk utána is😊)
Ő meglepően jól aludt, pedig kiságyban volt. Itthon köztünk alszik, de akkor nem tud leesni, fent van a leesésgátló.
Most annyi volt, hogy szopizott, letettem magam mellé a franciaágy közepére. Most tanul mászni, gurulni már tud, de nem szokott. Amíg bújtattam át a fejemet a felsőn, ő legurult…Mintha teleportált volna. Koppant, felsírt. Viszont a közelben van a pelenkázó és nem tudom beütötte-e a fejét, a nyomát nem találták.
Az a narancssárga váladék a jobb orrlyukában ijesztett meg, azért is rohantunk be, de senki nem foglalkozott vele, a zárón sincs.
Annyira sajnálom és szégyellem magam.
A babák így vannak kitalálva. Bele van "kalkulálva", hogy ebben a korban esnek, kelnek.:)
Ha nem így lenne elég sok tragédia történne.
Amíg bent voltatok a kórházban, addig biztosan nem tudott rendesen nyugodtan pihenni, hiszen ő az egészból nem értett semmit.
Hagyd, hogy kiphenje az izgalmakat és nyugodj meg.
A gyermekeinket örökké figyelgetjük😀
Nyugodj meg, nem hiába a koponya a legkeményebb, nem olyan könnyen sérül meg, nem lesz semmi baja
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Mikor kell vinni egy 8 hónapos körüli babát az ügyeletre, ha leesett az ágyról?
- Műkörmösök! A leesett köröm után, a félig megnőtt új körömre lehet építeni?
- Ovuláció után a 6 nappal a hőm leesett 37,2-ről 36,9-re ez jó vagy rossz, ha babát szeretnénk, kérlek segítsetek...
- Éjszaka bufiztetés közben elaludtam és Ádi baba legurult az ágyról. ahogy leért sirt egy kicsit, de felvettem és megnyugodott. Lehet baj?