5 éves gyerek esti lefekvés után mindig hány. Mitől lehet? (tudásbázis)
Most vagy azt tett jót,h kiírtam,de este már nem volt semmi!!
Mível meguntam a napiágynemű mosását így nem kapot nagypátnát és mondta,h így sokkal jobb volt aludni.Most vagy van köze hozá vagy nincs.Kíváncsian várom a ma estét is.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Természetesen széklet, bár egy negatív eredmény nem azt jelenti, hogy nincs giliszta. Másodsorban egy teljes vérkép, ahol az eozinofil-szint megemelkedése utalhat erre.
De újra hangsúlyozom, a háziorvosunk véleményének adtam itt hangot, egyáltalán nem biztos, hogy ez az ok, de ha mégis így van, akkor ezt nagyon könnyen lehet kezelni.
Óvódás még:)
már előtte itthon volt 5napja és nemtudok róla,h nyomasztaná valami.Óvit nagyon szereti.
Az enyém magától a hányástól is félt és képes volt úgy felhergelni magát, hogy hányjon,
Ezért gondoltam lelki okokra.
Külön szobában alszik?, nem volt-e olyan esetleg mostanában, hogy valamilyen betegség miatt esetleg magatokhoz vettétek aludni?
Az én fiam akkor "trükközött" amikor félt egyedül.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Szerintetek belehet osztani havi 40000ft-ot gyerek, étel, stb re?
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?