40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok? (beszélgetés)
Szerintem az sem baj, ha valakin látszik a kora. Szépséges kor ez a negyvenes! A baj, ha magával nincs kibékülve.
Én néha levágom a hajam egy centisre, mert szeretem így, meg jól is áll, és persze, nagyobb hangsúlyt kap az arc a rövid hajjal. És?! Ezek a mi csodáink! A mi csodás megélt éveink, a mi örömeink, ahogy a fákon az évgyűrűk. És igen, a mi megélt veszteségeink és fájdalmaink is rajta vannak, és az összes megtapasztalás, és minden, amit a lelkünkben hordozunk. Ezt Nem kell plasztikázni.
A testünk meg?!
Nézzétek meg a szegedszépe idei leánykáit! 17-22 évesek, és nincs izmuk, nincs szép hasuk, nincs szép izmos lábuk, nem bántás, de könyörgöm, talán egy-kettő ha aktívan mozog! Hogy fognak kinézni negyven évesen? A pofijuk helyes, de muszály volna mozogni!
Medveczky Ilona viszont azért kissé hogy is mondjam visszafogottabb lehetne.
Mert bármennyire is jól tartja magát, ha ilyen szerkókban mutogatja magát inkább nevetségessé teszi magát, mint elismertté.
Medveczky Ilonáról ne is beszéljünk :))
De viccen kívül: Hernádi Judit, Koncz Zsuzsa, Kováts Adél, Fehér Anna, Hegyi Barbara és még sokan mások tényleg irigylésre méltóan gyönyörűek!
Az ő idejükben nem volt még divat a plasztikai sebészet.
Zalatnai ő egy külön kategória.
Bár Eszenyi Enikő is csodabogár, mert vannak különcségei, de ő nem a mellei révén akarja magát ismertté tenni.
Tényleg:)
És még hányan vannak, akik plasztika nélkül is gyönyörűek:)
Mostanában vetítik délutánonként a Kisváros című filmet a Duna tv-n
Piros Ildikó is már keményen a 40-es éveit taposta mikor ez a sorozat készült és mégsem látszik rajta.
De van benne valami:)
Fiatal korában nem volt ilyen, szerintem.
Kihagytam Udvaros Dorottyát, Hegyi Barbarát, Koncz Zsuzsát. Gyönyörűek:)
Tettek hozzá és nem rég levettek belőle, mert nem bírta a háta vagy mi.
Fiatalon még normális mellei voltak.
Lehet, hogy a mellei miatt van, de én egy ápolatlan nőt látok benne.
Akárhányszor megjelent a képernyőn nekem olyan benyomást keltett, mint gyermekkoromban a házmesterek voltak.
Összes ruha lóg rajta, a haja úgy áll ahogy a szél fújja. Csak a vödör, a felmosórongy és a seprű hiányzik a kezéből.
Persze ez szigorúan csak az én véleményem.
Persze, persze. Ez igaz!
Nem hiába a magyarnők a legszebbek a világon:)
Nálunk plasztikai sebész nélkül szépek maradnak a színészeink: Eszenyi Enikő, Nyertes Zsuzsa, Hernádi Judit, Stb.
Pedig 50 körül járkálnak már.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy senkinek nem kell bizonygatni semmit ő a legjobb példa erre.
De szerintem egy hétköznapi ember akit nem ismerhetünk a médiából lehet pont ilyen fiatalos akkor is, ha teszem azt 40 körüli.
... ehhh fotókon és egy jó számítógépes progival, én is széééép vagyok ám. :D
... amúgy Kováts Adél mindig szép volt, miért lenne most másképp? :)
Tegnap a kezembe akadt a heti Nők Lapja. A címlapon Kováts Adél színművésznő látható. Tudtam, hogy már nem a kamasz éveiben jár, mégis mikor megláttam a belső oldalon róla szóló cikkben, hogy 1962-es születésű nagyon meglepődtem. Bár biztos nagyon sokat dobott rajta a smink, de simán letagadhatna 15 évet a korából.
Máig Magyarország egyik legcsinosabb, legszebb színésznője véleményem szerint.
Tehát ő már lassan 50 éves és azt gondolom mégsem kell bizonygatnia semmit.
kinek kell bizonyitani????:D☆•*¨*•☆
magadnak legfeljebb....☆•*¨*•☆
A magam nevében tudok csak véleményt mondani. Én, ha fodrászhoz vagy kozmetikushoz megyek, a magam örömére megyek. Nem akarok megfelelni másoknak. Nem érdekel, hogy mit gondolnak az éveim számáról.
Én azt tartom: minden ember annyi idős, amennyinek érzi magát!Szabad megmosolyogni engem, de én érzésben megrekedtem valahol a harmincas éveim elején:) Nem akarok mindenáron fiatalnak, fiatalabbnak látszani. Azt veszem fel, ami jól áll, ami illik az egyéniségemhez.Nem bizonygatok, én úgy élek és úgy érzem, hogy fiatal vagyok. :)))
Aranyosak voltatok.
:)))))
... nem, annak tűnt? :)
Bocs...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Tucc-tucc - ez kell a mai fiataloknak?
- Nálatok az idősek és a fiatalok, hogy viselik a vírusos helyzetet?
- Paksi fiatalok, merre vagytok?
- Volt már veletek, hogy valaki azt bizonygatta, hogy oda van értetek aztán ez még sem tűnt teljesen igaznak?