4 éves kisfiamnak ma 4-szer ment a hasa, mit adjak neki? (tudásbázis)
Nekünk párszor volt már ilyen vírus.....
Dokihoz mindenképpen el kell vinni,de nem fog sokmindent adni rá ugyanis a diéta fogja meg a hasat.Sós vízben főtt krumpli,rizs,répa,ropi,háztartási keksz,alma,3. nap gépsonka,kifli!Sok tea kevés cukorral,sok víz.
3-4 napig csak ezeket szabad adni.
Smekta por jó rá és szinte csak az van rá,de valami borzalmas meginni!!!!!!
Nekünk volt olyan hogy még a smekta sem hatott pár nap után visszavittem,akkor kaptunk egy tablettát amiből 2 szem megfogta!Elég kemény,monda is a doki hogy ezt nagyon ritkán írja fel.
Közösségben előfordul ez a vírus....és sok kézmosás,félóránként,wc domestoszozás.....hogy ne kapjátok el!
Remélem segítettem!Jobbulást.
de addig vmit kell adni szegénynek.
holnap ráérnek ezzel orvoshoz fordulni ha nem rosszabbodik.
remélem nem.
jobbulást a Kisfiúnak!
Nem, nem hányingerre.
Hasmenésre...
A normaflore se nem hasfogó, és főleg nem lázcsillapító.
Probiotikum, antibiotikum mellé tanácsos szedni.
Igazatok van! Joghurt nem jó -tejtermék nem jó.
Elnéztem és a Normaflore mellé automatikusan írtam, csak antibiotikum szedésekor jó és akkor is Normaflore.
Jajj, joghurtot semmiképpen!
Ahogy előttem írták: Smecta ha van otthon, reszelt alma ha már bebarnult, étcsoki pár kocka.
Hirtelen ennyi.
És holnap orvos. Persze ha nem gyomorrontástól megy a hasa...
Széntabletta, normaflor, probiotikum, joghurt, főtt krumpli, étcsoki, banán. Reggel orvos.
Jobbulást kívánok.
Smecta, ha van otthon, ha nincs, akkor egy kanál kakaópor, néhány kocka keserű csoki is megteszi gyorsban. :)
Ne adj neki tejterméket!
HIPP ORS is jó rá.
Tejtermék tényleg nem a legjobb ilyenkor.
Répát, banánt, reszelt almát, ilyesmit. De ha nincs jobban, vidd dokihoz, vanilyen vírus is, sajnos!
Jobbulást!
smecta por, normaflor, és diéta.
a tejtermék pont nem lenne jó...úgy tudom!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- Mit adjak torokfájásra a kisfiamnak?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?