Mit adjak torokfájásra a kisfiamnak? (beszélgetős fórum)
Én úgy szoktam h étkezés előtt nurofen (fájdalomcsill hatása van) h tudjon enni, mert enni kell a gyógyszerek miatt. Evés után ambrobene, ható anyagban uaz mint az ambroxol, csak olcsóbb. teáztatom, szerencsére iszik is sokat. Illetve ami nálunk bevált még, a méz, utána ne igyon egyen egy darabig.
HA virusos hólyag van a torkán, akkor betadint cseppentek a kiskanálba és ráteszek mézet, beadom és egy kicsit lefertőtleníti a torkát.
Ezt mind a mi gyerekdokink mondta. Nálunk bevált módszer.
Én soha nem főztem még de én is azt hittem magát a hagymát kell megfőzni.
Na akkor utána nézzek:)
szivi
jobbulást a picidnek
Köszönöm.
A fokhagymás pirítóst szereti adtam is neki de este mondta hogy csíp..gondolom a torkát csípte.
ezt a teát kipróbáljuk.
Ha van First aloe-d akkor azzal fújd be neki.
Nálunk bevállt módszer.
hagymatea, disznózsír a mellkasára és bedunsztolni
Izlandi zuzmó szirup és pasztilla is jó
Kisfiamnak (2éves)fáj a torka és köhög.A doktornénink azt mondta adjak neki ambroxolt az jó a hurutos köhögésre,de ma már fáj a torka is hallom hogy nagyon nehezen nyel.Hívtam a doktornőt azt mondta ne vigyem el csak ha lázas elég az ambroxol.
De jó lenne csillapítani a torokfájást is nem?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 4 éves kisfiamnak ma 4-szer ment a hasa, mit adjak neki?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?