3D led tv-re próbafilmet lehet valahonnan letölteni? (tudásbázis)
Lehet bizony, ráadásul magyar:
www.relaxvideo.hu/relax/relaxvideo-demo3d-sbs.mp4
Pendrive-ra kiírva, tv-be dugva, még bluray lejátszó sem kell!
Azt mondták a boltban, hogy a 3d-s blu-ray-eket tudja. Most jön egy, úgyhogy kíváncsi vagyok... :)
1-2 napja szedtem olyat, ami nem blu-ray, de 3d-s lett volna elvileg, de az nem volt az, vagy lehet, hogy igen, csak nem ezzel a szemüveggel...
Ok, de attól még nem lesz 3d-s. :) Vagy már nem tudom... Eddig 3-féle videót láttam, ami elvileg 3d-s... Most nagyon hülyén fogom leírni, előre is bocs. Szóval:
- ami 2 képből áll
- amiben látszik, hogy van kék és piros és kissé elmosódott (ha jól tudom, ehhez kell a papír szemüveg)
- ami elmosódott, olyan, mintha rossz minőségű lenne. Na, ez utóbbi kell neki, meg a szemüvegnek. Csak ennek mi a formátuma? :S
"Számítógépre találtam, de azt a formátumot a tv nem támogatja..."
Van HD vagy Blue-ray lejátszód? Azok játsszák le a 3D filmeket. A sima DVD lejátszóhoz hasonlóan a TV is csak alap Xvid-et vagy DivX-et játszik. 3D-s Matroska filmet nem.
Vagy van a másik megoldás. Ha a számítógéped rendesen játssza a 3D-t (megfelelően erős processzor, HD ready videókártya, stb.), akkor a videó kimenetet hozzákötöd a Tv-hez, és gépről játszatod le azt.
Köszi :)
Megpróbálom ezt az oldalt, de tartok tőle, hogy ez nem ilyen szemüvegre való, vagy már nem tudom...
:$ Nem ez volt a célom, de tény, hogy örülök neki, mert nagyon szép képe van a 3d-től függetlenül is. :)
Adtak hozzá 4 elemes szemüveget is, csak ezt a funkciót még egyelőre nincs min kipróbálni... :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
fogadjunk, hogy csak dicsekedni akartál, hogy lett egy 3d-s tévéd :P
:DD
Sziasztok!
A minap vásároltunk egy 3d-s led tv-t és szeretnénk rajta kipróbálni a 3d funkciót. :)
A kérdésem az lenne, hogy tud valaki esetleg olyan oldalt, ahonnan lehetne letölteni 1-2 perces próbafilmeket? Számítógépre találtam, de azt a formátumot a tv nem támogatja...
További ajánlott fórumok:
- Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről?
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Lehet valahonnan szerezni fajtiszta(vagy nem) pici méretű kutyát?
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- Nokia 6700 classic telefont vettem tegnap itt Németországban. Hogyan tudnék bele tenni (ingyen letölteni valahonnan) magyar nyelvű menüt?
- Friss gyógyszerárlistát tudok valahonnan letölteni?