Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 34 éves vagyok, mammográfián voltam. Találtak valamit,... fórum

34 éves vagyok, mammográfián voltam. Találtak valamit,... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 27. 05:31

Köszönöm mindenkinek a támogatást :)

Az eredmény negatív, minden rendben van 🥳

Nagyon kedves tőletek, hogy próbáltatok vigasztalni 😊❤️

okt. 26. 19:11
🍀🍀🍀
okt. 25. 14:50
Igen,majd írd le mi volt. Szorítok hogy ne legyen baj!
9. kispocok (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 10:39
Én is voltam nemrég, szerencsére nem találtak semmit, több mint 3 hétre rá lett eredmény. Elkeserítő, ha valakinek minden nap számítana a kezeléshez.:( Remélem, és kívánom neked, hogy ne legyen semmi baj! Majd írd ide, mi lett.
okt. 25. 08:08
🍀
okt. 24. 21:33

Köszönöm mindenkinek!!

Ultrahangon láttak egy fekete foltot. Remélem csak ciszta. A gépi felvétel nem mutatott elváltozást. Holnap minden kiderül 🍀

Nagyon kedvesek vagytok, hogy támogatóan írtatok 😊

okt. 24. 15:53
Reméljük nem lesz baj! Én 45 múltam jövő hónap elején megyek. Járni fogok én is rendszeresen.
okt. 24. 15:35

Ultrahangot is csináltak, vagy a gépi vizsgálat után vettek biopsziát.

Időben észrevették, ha tényleg az, de lehet egy zsírcsomó is. Nyugi minden rendbe lesz!

okt. 24. 14:59
🍀
3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 24. 14:53

Nyugodj meg, semmi baj nem lesz !

Lányom ugyanígy járt. Mammográfia, biopszia és minden rendben volt. Utána félévenként kellett járnia szűrésre, majd évenként. Az biztos, hogy a legnagyobb rettegést élük át, amit senkinek nem kívánok. Ráadásul több napot is kellett az eredményre várnia.

Mi is valljuk, hogy a szűrés nagyon fontos, el kell menni !

okt. 24. 14:37
Kívánom, hogy ne legyen rossz eredményed 🍀

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook