30-as éveiben újra egyedüálló (beszélgetős fórum)
Magátol alakult igy.
Sose voltam a netes keresés híve.
Besétált szó szerint az életembe :)
Huh de jo visszaolvasni, hogy ezek az érzések amiket akkor éreztem mar rég nincs.
Közben rám talált az igaz szerelem. :) Es szerencsére nem is sokkal az utolsó írások utan.
:) :)
Nagyon sok idő kellett, és ahhoz is sajnos, hogy ki tudjak lépni egy számomra nagyon méltatlan helyzetből.
Eleinte nagyon rossz volt, ami segített, az a környezetváltozás. De belegondoltam, ha eddig nem változott semmi, sőt rosszabb lett mint volt és nem fejlődött a kapcsolat, akkor nem várhatok tovább. Kellett egy jó hobbi, ami nekem szerencsére adott, illetve amikor magam alatt voltam, és még néha előfordul most is, akkor arra gondolok, amilyen helyzetbe hozott az illető, amennyit hazudott. Bár az esetemben nem nehéz belegondolni, mennyi fájdalmat okozott a sok hazugsággal. Van amit már nem lehet tolerálni. És ez az volt.
Kriszta773.
Pontosan az erzeseimet es a pillanatnyi állapotom irtad most le.
Igen nem elvezi az ember az egyedül létet.
arra tippelnék, hogy te is jobban éreznéd magad a barátaid között, a családoddal, pasiddal, mint egyedül egy lakatlan szigeten :)
nemcsak arról van ilyenkor szó, hogy valakinek éppen nincs párja, egy élethelyzet megváltozásához, amiben lehet, pont egyedül van. persze mindenki maga alakítja az életét, ismerkedni, barátkozni, programozni kell :)
Ha tudod, hogy minden ember másképp dolgozza fel akkor miért kérdezed?
Van akinek egy élet is kevés és van akinek 2 hónap is elég.
Majd kiderül, hogy te melyik kategóriába tartozol.
Mindenki oszinten nezzen magara es magaba, es ahhoz merten alakitsa ki a masikra valo elvarasait. Ha ez nincs aranyban, akkor hosszu,maganyos evek kovetkezhetnek.
Kezdves kerdezo! Legyel nyitott mindenre es mindenkire, jarj uj helyekre, edzoterem, vagy egyeb mozgasklub,ami csoportos es vegyes a tarsasag (pl funkcionalis trening), menj azokkal a barataiddal szorakozni,akik parban vannak, de nagy tarsasag tagjai, ott be fognak mutatni uj embereknek! Legyel nyitott a munkahelyeden, figyeld a jelzeseit a kornyezetednek, hatha felfigyelsz valakire! Legyel pozitiv, vidam, az a szemely,aki mosolyog, szebb barkinel:)
Én megértelek. Hasonló cipőben járok, és jólesik olyannak, olyanoknak kiírni, kimondani a helyzettel járó gondjaimat, aki ebben a helyzetben van, mert jobban megérti.
Valószínűleg magasak az "elvárásaim", mert sajnos manapság magasnak az igény, hogy valaki tisztességes legyen, kedves, és legyenek elvei. Viszont ezekből képtelen vagyok leadni. Persze, nem is kell... na meg a másik, hogy azért legyen ápolt és férfias. Nem kell hogy Don Juan legyen, csak nekem nagyon tetszen.
Próbálkoztam társkeresőn, volt múlt héten egy találkám, de az úriember 15 centivel magasabbnak mondta magát és vagy 6 évvel fiatalabbnak. Igen, ez számít. Úgy érzem, korrekt voltam, megmondtam a szemébe hogy bocs, ne pazaroljuk egymás idejét. Most meg nincs is, aki tetszene és a múlton sem tettem még túl magam.
Sziasztok. Hasonló cipőben lévők segítsük át egymást a nehez időszakon.
Sajnos szinte minden barátom isismerősöm parkapcsoltban él,aminek oersze örülök. Csak igy nincs kivel megbeszélnem/kibeszelnem a dolgokat
További ajánlott fórumok:
- Az élet utolsó éveiben
- 30-as éveiben járó szingli nők! Jobban szerettek/szeretnétek fiatalabb férfit választani?
- Manapság egy harmincas éveiben járó nő megengedheti magának, hogy őszüljön?
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Van itt olyan férfi, aki a 20-as éveiben házasodott?
- Debreceni egyedüálló szülők..