Manapság egy harmincas éveiben járó nő megengedheti magának, hogy őszüljön? (beszélgetés)
Nem.
Be kell festeni.
Az eredetit fogja be csak a fekete, a világosabb nyilván az ősz hajszálakat befogná, de a többit nem, az úgy nem nézne ki hülyén? Bár talán még mindig jobban, mint az ősz. Hidrogénezni semmiképp nem akarom.
Megpróbálom akkor a cinket, ártani csak nem árt:-)
Anyum 55 éves és nincs max.3-4 ősz hajszála.Remélem ezt is öröklöm tőle.
A volt kollégám 23 éves kora óta őszül.Nem vagyunk egyformák!
Azt hittem, ezt én írtam!:))) Egy másik fórumba ugyaezt írtam! :DDD
A fórumnyitónak: igen, ápolatlannak tűnik. Egyébként nagymamám, a hatvanas-hetvenes éveiben a teljesen ősz haját ezüstkék bemosókkal színezte. És igen, úgy szép volt az ősz haja! A másik nagymamám 90 éves, és barnára festeti a haját. (És én is festetem a hajam, bár nem az ősz hajszálak miatt kezdtem el. És igénytelen az, ha hagyod őszülni a hajad fiatalon, és a lenövés is igénytelen. Nők vagyunk, vagy mi a szösz, szépek akarunk lenni, nem?:D)
bocs. miért nem próbálod ki a cinket, amit alább írtak a kedves hozzászólók?? hm?
Én nem járok sem szoliba, sem műköröm, még csak nem is nagyon festem magam..., de a haj az más..
de lehet, hogy neked jól áll, van olyan is. csak elég ritka.. sok sikert!
Hm, kár:-(( Akkor is, ha egyébként teljesen ápolt az ember? Bár nem tudom, a mai világban mi számít ápoltnak, lehet, hogy ha nincsenek műkörmeim és nem nem vagyok szoláriumbarna, már önmagában ápolatlanság?
Azért sem szeretném festeni, mert egyedül a fekete fogja be (már kipróbáltam), a festett fekete haj pedig nekem a legtöbb nőn nem tetszik (tisztelet a kivételnek), olyan "műnek", közönségesnek hat.
Sziasztok!
Én pár hónapja kiírtam egy szavazást is a témában és az elsöprő többség szerint melegen ajánlott festeni. Meg tudnátok magyarázni, hogy ez miért van? Konkrétan mi az, ami taszítja a szemet egy őszülő hajban: ápolatlannak tűnik, igénytelennek tűnik, öregnek, fáradtnak tűnik vele az ember, vagy miért nem bizalomgerjesztő? Konkrétan én is őszülök egyre inkább, hosszú sötét hajam van, aminek a színét nagyon szeretem, ezért is nem akarom befesteni (olyan színű hajfestéket nem lehet kapni), meg hát az azzal járó macerához se kedvem, se időm. A munkahelyemen csak előny, ha nem néznek tinédzsernek, de ha tényleg ápolatlanságot sugall a dolog, akkor komolyan elgondolkodom rajta.
meg belülről is,mert mikor elkezdtem szedni a cinkes port hajhullás ellen, akkor lenövéssem lett,a töve világosbarna alul meg ősz.Bár nem sok hajszálról van szó,de azóta már egy ősz hajam sincs:-)
Egy próbát megér.
"megengedheti, hogy őszüljön, vagy csak akkor csinos, jól ápolt, fiatalos. . . . ha festi a haját?"
Szerintem: IGEN! Sajnos. Sajnos a legtöbb nő nem szépen, fiatalosan, ápoltan őszül.. Megőrülnék, ha anyám nem festené a haját, mert belül olyan fiatal. Érdemes ezt kívülről is megtámogatni.. De ez csak egy vélemény. Az enyém.