3 napos kórházi bentlétre mit vigyek magammal? (beszélgetős fórum)
3 nap az nem sok...kevés cuucc kell...
Köntös
hálóing
törölköző
tisztasági dolgok
intim betét
mivel nőgyógyászatra mész nem tudom mennyire jár a műtét vérzéssel, de ott adnak..amikor kivisznek...de olyan dolgokat vigyél amit utazáshoz is szoktál...
De bátorságot mindenképp vigyél.)
Gondolom voltál már kórházban....szokásos dolgokat...olvasni való, tisztasági cuccok, pohár, innivalók...köntös...pizsi....de minek sorolom te ezt mind ugy is tudod..
vigyázz magadra4
ahahm
szopókás üveg felírva
köszi
az biztos, hogy egyik kórház vagy klinika sem bővelkedik pénzben
valamilyen szinten megértem
a dokik és nővérek alulfizetettek és túlhajszoltak:(
de mondjuk az tuti, hogy ott kaptam meg életem első olyan tetanusz szurimat amit abszolút nem lreztem:)
biztos vannak olyan részei ahol nagyon jól tudnak működni
ez az égési osztály volt, a többit nem ismerem
köszi a zuhispapucs tippet
jó, hogy írtad
Másnap szerintem kiveszik, engem vágtak, bikinivonalban, de másnap reggel, vizit után kivették a katétert. Gondolom, neked sem hagyják bent tovább.
Kórházba még nem árt a már említettek mellett egy (bármilyen ócska) műanyag papucs, amit zuhanyozáskor viselsz. Hidd el, kell...
Kórháza válogatja a hálóinget: én Szegeden csak a műtét előtt viselhettem a sajátomat, azután minden nap kaptam kórházit, tisztát.
igen a katétert mondták
de azt nem kérdeztem, hogy mikor veszik ki?
mármint a katétert?
köszike
aranyos vagy
hát ez manapság rutin vizsgálat szinte
minden rendben lesz:)
még egy kérdésem lenne
mennyit illik vagy nem illik adni a műtétet végző orvosnak?
Békéscsabai kórházban
itt még nem voltam úgy bent feküdni
értem
köszi
nem volt lázmérő????,
húúúúúúúúú
hát most laparoszkópos műtéttel fogják megnézni, hogy átjárhatóak a petevezetékek, megtükrözik a méhemet és a petefészkeimben lévő cisztákat kiégetik
Attól függ, melyik kórházban műtenek?
Milyen műtéted lesz, írtad,hogy mi csak nemtudom, hogy olyankor mit csinálnak. Voltam olyan kórházban is ahol értem jött a betegszállító és gyalogosan lesétáltunk a műtőbe a saját hálóingemben.
De egy másik kórházban (ugyanúgy nőgyógyászati műtét) szintén értem jött a betegszállító teljesen meztelenre kellett vetkőzni ,adtak ruhát amit hátul kell megkötni. Aztán felkellett feküdni az ágyra úgy toltak a műtőbe.
WC ülésre papír. Szivacs a mosakodáshoz,2dl gyümölcslé amit könnyen tudsz inni. Éjszakára füldugó DDD mert a horkolás nagyüzemben megy...
Én vittem magammal lázmérőt mert nem volt.Sajnos szükségem is volt rá.
Megkérdezhetem milyen műtét ?
Jobbulást !!!
amit még hallottam, hogy előfordul, hogy fogok kicsit vérezni akkor betét meg ilyenek
ez lehet?
nem akarok 2 utazótáskával 2 napra bemenni
csak ezért kérdezem
Hálóing. Pizsi nem jó, mert valszeg katéter is fogsz kapni és nem tudnak pizsiben vizsgálni.
Papucs, tizstálkodó szerek, mosdókesztű, köntös. Kaját gondolom majd visznek a rokonok.
a pizsi is jó?
vagy hálóing kell?
vagy miben műtenek?
adnak kórházit?
jaj de béna vagyok
További ajánlott fórumok:
- Mit vigyek magammal Angliába?
- Kaptam egy egyhetes hévízi beutalót, mit vigyek magammal, mire lehet szükségem?
- Mit vigyek magammal egy hurghadai utazáshoz, ha egy 5 éves gyerek is jön? Gyógyszerek, ruhák, stb...
- Szerintetek mit vigyek magammal az albérletbe? 18 éves vagyok, és most először költözök albiba. :)
- Szerintetek mit vigyek magammal a Balaton Soundra?
- Milyen kórházi csomagot vigyek magammal babának és mamának egyaránt a SOTE I-es klinikára? Mit adnak és mit nem?