3 hónapos babám a napi ajánlott mennyiség felét szopizza csak, de így is jól hízik, aggódjak? (tudásbázis kérdés)
2 hete írtad, hogy tápszert meg lefejt tejet kap cumisüvegből
na mindegy, ha jó a kedve akkor nincs gond
egyébként a babák kutacsa is sokat elárul
ha nem horpad be akkor tényleg semmi ok az aggodalomra
tényleg 8200g 64 cm
1,5 hónapos kora óta nem kell tápszer, addig felküzdöttük az anyatejet
ma pl 1,5 óránként evett 30-40eket, de volt hogy csak 230at de nem mértem mindet
végig ilyen sokat hízott
nagyon zsíros a tejem, alig lehet elmosni a mellszívót
jókedvű, eddig kaki is volt minden nap,
és menyi tpit adsz neki?
mert olvastam a másik fórumodon, hogy azt is kap
8200?? nekem 4010g-al született,1 évesen volt 9 kg.
3 hónaposan nekem se evett sokkal többet,talán egy 10-essel(de csak 4 óránként)..ha hízik,nyugodt baba én nem aggódnék.
ha keveset pisil azt jeletni hogy minden cseppjét a tejnek felhasználja.Igényszerint szoptatott babáknál a sokszor keveset nagyon gyakori.
Beszéltél már a védőnővel?
Agódásom oka, hogy keveset pisil, ellenne 2 pelusba egész nap ha nem kakilna. 3550el született, most 3 hónapos 8200g és mindig is kevceset evett, de ennyire keveset soha, kb 450-500ml.-t eszik. legutóbb 260g-ot hízott. Gyakran eszik keveset, de a max. adagja az a 100 de általában 40-60, sajna így a tejem is kezd csökkenni, pedig igyekszem fejni.
Volt valaki így?
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Az ajánlott mennyiségnél kevesebb tápszert eszik a babám! Baj ez?
- Almaecet kapszula dobozára az van írva, hogy napi 1 az ajánlott mennyiség. Így is hatásos lehet, vagy egyem minden főétkezés előtt?