Az ajánlott mennyiségnél kevesebb tápszert eszik a babám! Baj ez? (tudásbázis kérdés)
Szerintem nincs semmi baj , a baba nagyon jól tudja hogy neki mennyi tápszerre van szüksége.
Ha megnyugtat akkor leírom hogy az én lányom anno 1 éves korában is éppen hogy megette a 100 ml-ert..2,5 hós korában jó ha megette az 50 ml,
a fiam viszont 1 hetes korában már 100-150 ml evett
nem egyformák a gyerekek
Sziasztok!
Azzal kezdeném, hogy az én babám csak 3 hétig szopott, azóta tápszert kap. Anyatejből egy evésre 100 ml-t evett meg, aztán mikor először adtam neki tápszert, 100 ml-t, sugárban hányta ki. Azt mondta a védőnő, hogy mivel ez sűrűbb, jobban megterheli a gyomrát, próbáljam meg lecsökkenteni az adagot 80 ml-re. Sok sírás után ez sikerült is, de a babám most 2,5 hónapos, és még most is ennyit eszik!!! Éjszaka csak 1X kel fel, de nappal 3 óránként kéri a kaját! Normális ez? Amúgy egész nap mosolygós, csak akkor sír, ha éhes!
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- 3 hónapos babám a napi ajánlott mennyiség felét szopizza csak, de így is jól hízik, aggódjak?
- Almaecet kapszula dobozára az van írva, hogy napi 1 az ajánlott mennyiség. Így is hatásos lehet, vagy egyem minden főétkezés előtt?