2éves kisfiam arra panaszkodik, hogy fáj a lába.Volt már valakinek hasonló, mitől lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én fiamnak is fájt a lába, és ki kellett venni a manduláját mert már a szívét támadta meg. Figyeljetek nagyon oda.
Szia!
Az én kislányomnak is ez a gondja. Néha begörcsöl csak a bal lába. Elvittem dokihoz. Vért vettek. Semmi. Magnézium hiányra gyanakodtak. Mesélt valamit a doktornő, hogy van ilyen növési fájdalom, de csak később szokott kijönni, 2-3 éves korban. ezért én ortopédiár is elvittem. Ott ajánlották a rictofitt sportkrémet. Ezzel kell kenegetni ha fáj neki. Szóval létezik ilyesmi, nyugi, de szerintem egy vérvételt megér a dolog.
lehet a növéstől is!
de emlékszem anno,mikor öcsém kicsi volt,folyton fájlalta a lábát,anyáék nehezen hitték el neki,majd kiderült,hogy ki kell venni a manduláját,mert a nyirikcsomóduzzanat,gyúlladás ráment az izületeire!
Vizsgáltasd meg,mandula,pajzsmirigy...mert lehet ezektől is!
A párom anyukája mesélte, hogy a párom is így volt, amikor pici volt.
Nőtt, ráadásul nem ült volna meg egy percre se, folyton ment, vagy szaladt, és szinte állandóan izomláza volt, görcsölt a lába.
Neki masszírozták, vagy vizes törölközőt raktak a lábára....
Szia Ildi!
Tuti a növekedéstől van:-)
"növő görcs"
Masszírozni! :)
További ajánlott fórumok:
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- 17 hónapos kisfiamnak acetonos szájszaga van. Tapasztalt már valaki hasonlót?
- Grimaszol, pislog a kisfiam, szinte megállás nélkül. Találkozott-e már valaki hasonlóval? El fog-e mulni?
- 5 éves kisfiamnál egy tüdő rtg során kiderült, hogy a csecsemő mirigye még megvan...és nem is kicsi. Valakinek van hasonló tapasztalata?
- Kisfiam orrfújáskor fülfájásra panaszkodik. Semmi láz, alapon nem fáj neki, minimálisan folyik vizesen az orra. Van valami tanácsotok?
- 6 éves kisfiam füldugulásra panaszkodik. Nem fájlalja. Házilag javasolnátok valamilyen gyógymódot?