5 éves kisfiamnál egy tüdő rtg során kiderült, hogy a csecsemő mirigye még megvan...és nem is kicsi. Valakinek van hasonló tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
SZia!:-)
Érdekes, de a lényeg, ahogy kiveszem, semmi kezelhetetlen!
A tenyésztés eredményét mikor tudjátok meg!?
D-vitamin?Na ez a tényleg érdekes!
Kíváncsi lettem, ha többet tudtok és gondolod, légyszi írd meg!
Örülök, hogy jól vagytok és átvészeltétek, remélem nem volt elviselhetetlen!
Te annyira Drága vagy :)!
Megjöttünk, három bentalvásos nap után...a végeredmény ? nem is tudom...Az ottani dokinő szerint nem gond az azygos lebeny (a pajzsmirigy szóba sem került...), megtükrözték a hörgőit a fiúcskának és azt állapították meg, hogy kötőszöveti és nyhártya gyengeség miatt beteges...leszívtak egy csomó trutyit, és kitenyésztik. A probléma a dokinő szerint D vitamin hiánnyal függhet össze...amit nagyon nem értek. Egy éves koráig adtam a Vigantol-t aztán onnan kezdve mindig jött valami vitaminolás amiben volt D vitamin is. De a gyerekem nem egy szobakukac, még télen is udvaron rohangál, ha nincs mínusz húsz...nem értem miért nincs elég D vitaminja. Majd holnap megyünk talán vissza a beküldő dokihoz, és kérdezősködöm...
Szia!
Kórházban vagytok még, van eredmény?
Remélem jól vagytok és meggyógyultatok!
Addig is minden jót, ha nem gond majd még érdeklődöm!
hahó!
Milyen lett az eredmény?
Várom!
Akkor, addig is minden jót!
Szia!mi történt azóta veletek?
van valami fejlemény?
A csecsemőmirigy egyáltalán nem a nyakon van.
Strumma kialakulhat, de nem tudom gyerekeknél mennyire fordul elő-az a pajzsmiriggyel van összefüggésben.
Nagyon nem mindegy!Válts orvost, de olyanra aki tisztában van az ember anatómiájával!!!!!!
Olvastam, azért nem értem.
Bár vannak néha ellentétes információk. Az orvosi papírjaim szerint polip alakult ki nálam a gátmetszés (és szakadás ) helyén, erre kiderült, hogy ott nincsennek is olyan sejtek, hogy kialakuljon...
Most egy kicsit megzavarodtam. Ugyanis a lányomnak is azt mondták, hogy nem fejlődött vissza a csecsemő mirigye. Neki a nyakán van, és 3-4 mm. Azt mondták, hogy el kell majd távolítani.
De biztos több fajtája lehet...
Szia!Fájdalmat nem fog érezni, de egy gyerek számára a környezet ijesztő!
Ébredés után kellemetlen lesz neki és bódult és mintha köhögés előtt kaparná valami a torkát, de fájni nem fog, ne aggódj!
Csak nem lesz rá szükség!
Én mindenesetre drukkolok nektek!
Jó egészséget!
Vigyázzatok magatokra!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?