2éves kisfiam 2féle antibiotikumot kapott egyszerre. Más is volt már így? (beszélgetés)
5. 4c1a787e8f
2011. júl. 21. 19:04
Hajaj, még két hetesen, koraszülötten is.
Az a lényeg, hogy a normaflore-t, meg ha van rá keret, akkor a Pro Gastro Kid-et, vagy a Protexit is nyomjad belé, hogy ne legyen hasmenése.
Ha mégis van, netán hányás is, és biztosan az antibiotikumtól, akkor én még azt is csináltam, hogy a gyógyszer beadása előtt 3/4-1 órával kaptt egy Daedalonetta kúpot. Akkor nem öklendezte ki... Persze ez csak 8-10 hós kor felett adható, mert újszülötteknek nem adható. De 2 évesen simán.
4. Sanka02
2011. júl. 21. 18:24
Egyszerre kell szedni, vagy felváltva? Milyen betegségre kapta?
Az én fiam 3 félét szedett váltásba több mint egy évig.
3. 91d4989ab9 (válaszként erre: 1. - Kolibri)
2011. júl. 21. 18:10
ird le mit talán valaki kapta már hasonlóan
2. a14deb9047
2011. júl. 21. 18:04
Ezt az orvostól kellene megkérdezni!!
1. Kolibri
2011. júl. 21. 17:59
Biztosan az orvos tudja jobban, csak nekem olyan soknak tűnik...
További ajánlott fórumok:
- 15 hónapos kisfiam náthásan kapott oltást, azóta nyűgös, és nem akar enni. Mit tegyek?
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- A másfél éves kislányom candidát kapott az antibiotikumtól, hasmenése van, nem akar enni semmit. Mi a teendő?
- Hogyan tudnám rávenni 2 éves kisfiamat, hogy undor nélkül bevegye az antibiotikum szirupot?
- Kapott valaki antibiotikumot megfázásra terhesen?
- Egy éves kisfiam szalmonellás, milyen módon lehet az antibiotikum mellett még kezelni?