29 éves srác vagyok és egy kedves tanárnénit keresek.... (beszélgetés)
Most éppen az is...hajat mostam,és ilyenkor meg akarok fagyni ! :))
Ideális,vagy nem ideális ez van! :P
Micsoda? Az orrod hegye?
Az baj, ha hideg. Nem ideális állapot.
Ez igaz,viszont én nem szeretnék nővel lenni!
hmm...azért mégis csak hiányozna valami középről!Tudom,tudom...nekem is van,de az hideg! :P:P
Nem! :)
Ha jól emlékszem,csajnak mondtam :)
♥♥♥♥♥♥ Jóvanakkor', én is ceryke! :-) ♥♥♥♥♥♥
(Alt+3)
A vibrrátort használom, az embereket meg nem használom. Tárgy, ember. Nekem nem összemosható ez a két dolog sehogy sem.
Jaaajj, csak azért írod, hogy anyád jobban szeret, merrt nem tudod, hogy én mennyire szeretlek :)) Most beszúrnék már sziveszkét, csak nem emlékszem a kódjára.
Ja, emberi jogok:
Aki a vibrátorodat készítette, valószínű egy szerencsétlen, túlhajszolt, szinte rabszolgamunkát végző éhező kínai. Kábé annyi joga van, hogy dolgozzon napi 16 órát, és cserébe kapjon havonta egy zsák rizst. Azért a kurvákat jobban megfizetik...
Na és akkor miért is használod a vibrátort? Csak mert ajándék és illik használni?
Fiacskád nem vagyok, anyukám sokkal jobban szeret mint te :-)
Édes fiam! A vibrátort a férjemtől kaptam, a másikat meg nyertem egy buliban.
A prostitúció etikai és egészségügyi kérdéseket is felvet, a létezése sokszor a legalapvetőbb emberi jogokat tapossa sárba, míg egy vibrátor aligha. Amúgy látom, nagyon a kicsi szívedbe gázoltam, hogy most már próbálod a témákat összemosni a "győzelmed" érdekében.
Egyébként meg van aki vibrátort (rezgő tojást) vesz, van aki kurvázik. Szerintem te sem azért használsz ilyet, mert nem találtál égen-földön olyat aki szexelne veled.
Viszont tény, én soha nem kurváznék. Egyrészt zsugori vagyok, másrészt túl jó az orrom.
Egy őszinte nő :-)
Egyébként ezért van nálam jóval idősebb barátnőm... A korombeliek többségének egész más értékrendje van, mint nekem.
Bla-bla-bla-bla. Nem akar bonyodalmat? Megoldható. Változatosság? megoldható.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. És a tehetetlennek egyszerű azt mondani, hogy azért mert... Előbb mondja, mint azt, hogy a másik férfi egyszerűen jobb nála.
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy muszlim srácba, nem tudja, hogy már...
- Miért értik félre azt, ha kedves és mosolygós vagyok?
- Kedves Hoxázók, nagyon szomorú vagyok
- Nem vagyok szerelmetes, de minden kedves Hoxa tagnak...
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Olyan kedves, jószándékú vagyok, mint Kiszel Tünde, mert ő...