Miért értik félre azt, ha kedves és mosolygós vagyok? (beszélgetés)
Valahogy tényleg...
Ha valaki más kedves és mosolygós, azt Te érted félre.
Mit jelent az nálad, hogy "úgy" néz rád?
Tudsz örülni bárminek is?
Én már kiérdemeltem, hogy így élhetek.
Neki még tapasztalnia kell. Reméljük, fog.
(Soha azt a döbbenetet el nem felejtem, amikor az a környékbeli nő, akiről soha nem gondoltam volna azt sem, hogy egyáltalán kellhet valakinek, az élettársa halála utáni héten már másik pasit hozott a házhoz... )
ha félreértik, az ő bajuk. Én is sokáig kdves készséges voltam, jónéhányan félre is értelmezték, de azonnal tisztáztuk, leállitottam a kéretlen udvarlót, csak néhány őszinte szó.... és nincs is félreértés.
( tudom ajánlani a köv. tisztó szövegeket : hogy jobb lenne ha bunkó volnék vagy egy jutasi őrmester ? )
Tetszeni és megfelelni nem ugyanaz.
Másrészt ezek szerint te még nem jöttél rá, de a boldogság titka, hogy az ember nem az alapján ítéli meg magát, hogy mások mit gondolnak róla. Igenis sok nőt hidegen hagy, kinek tetszik, kinek nem, mert van önbizalmuk.
Tudom, hogy Guruljka nem megy falnak attól, hogy ilyet mondasz neki, de azért ki vagy te, hogy megkérdőjelezd más női létét? Azt hiszed, nagyon okos vagy, de igazából neked még sokat kell tanulnod az életről és az emberekről.
Annyira sarkos vagy, hogy csikorog.
Akar a hóhér megfelelni. Van, aki simán él bele a világba és slussz. Az összehasonlítás másokkal, a normák megválasztása, amelyeknek aztán meg akar felelni, eleve civilizációs ártalom.
1) Ha rád száll egy pasi kb. 1000 módszer van leépíteni - ez nem lehet ügy.
2) Valamit félreértetek. A tetszés az nem azt jelenti, hogy mindenkinek a nője akarok lenni! Azt jelenti, hogy minden környezetben szeretnék elfogadható lenni, akár nőként, akár férfiként. Ez az igény mindenkiben megvan.
Hát azért nem feltétlen. Az nem derült ki , hogy az " irogat" pontosan mit takar. Ez lehet normális próbálkozástól a zaklatásig bármi.
Hidd el az a borzalmas, amikor számodra taszító pasi rád száll. Írogat, hivogat napjábam többször még reggel 6 kor is meg este 10 kor is míg le nem tiltod. Szörnyű!
Ja is igen van akinek tetszeni akarok , de nem mindenkinek! Szerintem a nők többsége így van ezzel!
Nem csak minden nő. Minden ember meg akar felelni a világnak és ha nem "külcsíni" tetszéssel, akkor máshogy.
III. Richárd is meg akart felelni!
Mi az, hogy de igen?
Minden nő, minden életkorban, minden élethelyzetben, kizárólag tetszeni akar szerinted? Az az álma? Bárkinek, bárhol, csak
tetsszen?
Lépj egyet hátra, mielőtt kijelentenéd, ki a nő és mennyire.
De igen.
Ha te nem, akkor nem vagy nő.
Nem.
De nem baj, ha jól érzi magát a bőrében.
Azzal félreértik, hogy udvarolgatni próbálnak?
Minden nőnek az az álma, hogy tetszen. Nem?
Azért, mert tetszel neki és egy mosolygós, barátságos emberhez könnyebb közeledni. Nem félreértik, nem veszik bátorításnak, csak mernek kezdeményezni.
Ha mogorva lennél, lehet, hogy akkor is tetszenél nekik, csak nem mernék megmondani.
További ajánlott fórumok:
- 29 éves srác vagyok és egy kedves tanárnénit keresek....
- A vidámságával, mosolygósságával, kedvességével tudja "kompenzálni" egy nő a csúnyaságát?
- Kedves Hoxázók, nagyon szomorú vagyok
- Nem vagyok szerelmetes, de minden kedves Hoxa tagnak...
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Olyan kedves, jószándékú vagyok, mint Kiszel Tünde, mert ő...