Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 21/90! Hogyan alakítsunk ki új szokásokat? fórum

21/90! Hogyan alakítsunk ki új szokásokat? (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 21/90! Hogyan alakítsunk ki új szokásokat? (Jó tudni!)

júl. 14. 04:43

Teljesen egyetértek a cikkel. Valóban kell 90 nap, hogy az életed szerves része legyen. A terhességem során terhességi cukorbetegséget állapítottak meg nálam, ezért diétáznom kellett. Aki benne volt, az tudja, hogy ez igen kemény dolog. Szigorúan 3 óránként enni kell, be kell vinni a CH-t, de nem mindegy milyen forrásból, ráadásul úgy, hogy az adott étkezés ne emelje a cukorszintet 7 fölé. Ugyanakkor figyelni kell arra is, hogy a szervezeted ne menjen át ketózisba. Szóval nem könnyű. Ott mondjuk a motiváció adott volt. Életem egyetlen diétája, amiben nem csaltam. 4 hónapig csináltam. Szülés után orvosi utasításra abba kellett hagynom, de komolyan mondom, hogy az agyam annyira ráállt, hogy mit szabad ennem és mennyit, hogy magam is elcsodálkoztam. Ja, és hozzázteszem, hogy fogytam terhesség alatt, pedig egyáltalán nem éheztem!

Szóval biztatok mindenkit, bírjátok ki a 90 napot, utána meg sem fog kottyanni!

jún. 19. 06:48
Csatlakozhatok?
1. pi
jún. 17. 09:35
Életünk során rengeteg dolog kerül utunkba, ami kisebb nagyobb változásokat tud hozni a mindennapjainkba. Vannak amik észrevétlenül épülnek be, de van, amire kőkeményen oda kell figyelni amíg megfelelően rögzül.
Gondoljunk csak a diétákra, vagy egy sporttevékenység elkezdésére. A kezdeti lelkesedést sokszor elfojtja a „Majd holnap!” jelmondat, vagy a saját magunk által rosszul ütemezett mindennapok. Nehéz megtalálni a motivációt, sőt, egy idő után már csak legyintünk, és elfogadjuk, hogy most sem sikerült.

Ugrás a teljes írásra: 21/90! Hogyan alakítsunk ki új szokásokat?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook