2016-ban szeretnék szülni (beszélgetés)
Igen, tudom, hogy ez így van ;)
CSak az ész, szív és a hormonok, nem állnak mindig egy oldalon :P :D
Nehéz nem akarni, amikor akar az ember lánya :D
Én sem akarok rágörcsölni, még is sikerül minden hónap végére. Aztán persze jön a csalódás.
Majd el jön a mi időnk. ;)
Sziasztok! Én is ilyen problémával küszködök. Hogy a teso csak tolodik, tolodik. De már nagyon szeretnék. Az a baj, hogy külső körülmények, beteg szülő, határozott ideju munkaviszony, kicsi ház, ilyenek miatt nem merem bevállani. Azt mondja a férjem egy seggel nem lehet két lovat megülni, azaz mindenkire nem tudnék figyelni.És igaza is van, de nagyon vágyom rá.És bánnám ha nem lenne második.A gondolatátol is rosszul vagyok. :(
Férjem 40 lesz idén, én 32.Talán még 2 évet várok utána már ugy se lesz.:(
Sziasztok!
A férjemmel 2 éve sikertelenül próbálkozunk, de nagyon reménykedünk, hogy 2016 a mi évünk lesz :)
Köszönöm a bíztatást, de aztán csináltam egy másik márkát két nap múlva, ott meg már tesztcsík erősebb lett, mint a kontroll, pedig csak 29. napi csináltam.
Megnyugodtam, bár dokiig biztos ellövök párat.
Gratulálok neked is! :)
Jujj, hát ez nagyon izgi lehet nektek! :) családban van iker?
Nevek publikusak? :)
Az adatlapomon ugyan ilyen tesztet találsz :) A nem várt előtt 3-4 nappal csináltam és hát május a mi hónapunk ;)
Gratulálok és hajrá :))
Köszönöm! :)
Szépen erősödnek majd a tesztek! +++++
Fiú-làny pàrosunk lesz. ♡♡
Köszi neked is. Igaziból nem tudom, mert változó a ciklusom. Az utolsó 3 így: 29, 25, 25 nap.
Ma vagyok a 27. Napon.
A leghalványabb pozitìv is pozitív!
Mióta késik?Drukkolok,de biztos erősödni fog! :)
Sziasztok,
Tudom, nem illik csak így durr bele, de talán valaki még emlékszik rám, néha írtam pár hónappal ezelőtt.
Másfél éve próbálkozunk, és talán most...
Feltöltöttem az adatlapomra a képet. Nem tudom, h bizakodjak-e, Férjem azt mondja, h ez még nem biztos. Szerintetek?
Köszönöm a segítséget!
Dani!
Bearanyoztad a napomat :D
Szia!
Szupeer! Gratulálok :) Elhiheted nyugodtan :) Nézd meg a képeimet, nekem is nagyon halovány volt és még jóval a mensi előtt csináltam :)
Én 7 hetesen elmentem dokihoz, hogy nézze meg minden oké-e, de ha kibirod, elég a 9.héten elmenni, akkor van már szívhang. Lehet a doki is csak akkora ad időpontot :)