Esküvők 2016-ban - Menyasszonyok egy helyen (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is áprilisban lesz az esküvőm. :) A helyszín már le van foglalózva, úgyhogy úgy érzem a legnehezebb lépésen már túl vagyunk. :)
Szia!
Arról még nem hallottam, sajnos. :(
De nekem is áprilisban lesz az esküvőm. :)
Elmentetek megnézni a helyszínt?
Sziasztok!
Nekem is elvileg áprilisban lesz az esküvőm, de még a szervezés java hátravan...:)
Van valakinek bármi információja a Székely Villa nevű helyről? Ott tartanánk, apósom egyik kolléganőjének a lánya volt ott, állítólag nagyon volt.
Templom nem lesz, mert nem egyezik a vallásunk, így nincs templomozás. Eleve csak egyikünkében van templom. :D
Amúgy április 01-én lesz.
Szia! :)
Miközben árajánlatokat várok, a részleteken gondolkodok. :)
Neked volt vendégkönyv az esküvődön? Ha igen, a vendégek írtak is bele?
Milyen volt a meghívó? :)
Mikorra tervezitek? :)
Mi még csak nézelődünk, de azért már a főbb kérdések kezdenek körvonalazódni...helyszín, templom, házasságkötőterem, torta, zenekar, vőfély. :)
Lesz templomi is?
Szia! :)
Hol tartasz a szervezésben?
Mi még csak a helyeket nézegetjük, meg is van, ami tetszene, de még barátkozom az árakkal. Több helyről is kérek árajánlatot, hogy tudjak viszonyítani...de csak úgy röpködnek a 10.000 forintok....:(
Sziasztok!
Azokat a menyasszonyokat keresem, akiknek 2016-ban lesz az esküvőjük. :)
Még a szervezés elején járok, de szívesen csevegnék ezzel a témával kapcsolatosan, szívesen fogadom a jó tanácsokat, ötleteket, tapasztalatokat...mert nekem utóbbiból nem sok van. :)
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..