2014 októberi babák (beszélgetős fórum)
Kedves Matyi,
Egg noi has meglehetosen intim terulet, AZT egy idegen, plane ellentetes nemu be nagyon akarja simogatni, fogdosni. Egy kismama erre kulonosen erzekeny.
Remelem megerted, hogy egy has fogdosasa nem e legjobb otleteid koze tartozik, inkabb majd a parodet simogasd.
Szia,
Én ma zárom a 35. hetet és szombaton voltam lagziban.
Én azt mondom, hogy attól függ, mennyire hozzád közel álló az, aki esküszik és mennyire messze kell utazni. Mi 5 percre voltunk otthontól, templom, beszédek, ebéd, tortát (hálisten így egymás után volt az idősek miatt) megvártam és amikor a derekam jelezte, hazamentünk.
Nem bántam meg, mert örültek, hogy ott voltunk.
Szia, megkérdezhetem, hogy így 36 hetesen hogy érzed magad? Be mernél vállalni egy esküvőt, lagzit?
Én okt. 30-ra vagyok kiírva, most vagyok 33. hetes (első baba) és fogalmam sincs mit jelezzek vissza a meghívóra. Sokat segítene ha megírnád, hogy te így 36. hetsen hogy érzed szívesen mennél egy lagziba, jól tudnád még érezni magad?
Előre is nagyon köszönöm válaszod!
Sziasztok!
Nálunk a hétvégén szülinapozás volt, a fiam 4 éves lett :) Most meg ovis beszoktatás van...
Előszedtem a babacuccokat, gyakorlatilag csak 1-2 vastagabb holmit kell beszerezni.
A kórházas táskám még sehogy :/
A hasam sokat keményedik, már volt 1-2 jóslófájásom is. :/
Tényleg, nevek meg vannak már mindenkinél?
Sziasztok,
Na ki hogy áll?
Mi befejeztük a 33. hetet a mai nappal, szépen haladunk a cél felé. Hidegfront/vihar érzékeny leányzónk szombat óta kirúgja a "ház"falát, citromfű tea a barátom.. :S
Doktorbácsi szerint minden zárva, 3000-en.
Babaruhákat mosom, aztán jön a jövendőbeli nagymama vasalni :)
Szülős táska kész, kórházas in process, babáshoz még a ruhák hiányoznak.
Mondjuk az őssejtes csomaggal van egy kis keverés... vhogy ne ért ide a futár az ígért napra, elvileg kiküldik mégegyszer. Fura... sztem van az a pénzösszeg, ami felett nem történhetnek ilyenek, de úgy látszik, mindig meg tudnak lepni.
Na de, nem ráérek várni rájuk?! :)
A fiam császáros volt, tele vagyok összenövésekkel, plusz vékony a hasfalam is, úgyhogy szinte az elejétől keményedik a hasam, állítólag emiatt :(
Kíváncsi vagyok, mit mond a dokid!
Szia!
Gratulálok, szép nagy baba :) Tudjátok már, hogy kisfiú lesz vagy kislány?
Kipróbálom a Magnerotot, köszi!
A keményedések csak úgy jönnek v tudod kötni időjáráshoz v mozgáshoz?
Nekem hidegfront az tuti kellemetlen nap/napok... pl.
Nekem már kb 2 hónapja felemelték az adagomat 2-re egyről, merth állítólag vékony a hasfalam és kicsit hiperaktív a leányzónk, na és azóta hát hogy is mondjam... elég gyorsan végzek a mellékhelyiségben.
Kezdem unni, holnap megyek dokihoz, rákérdezek h lehet-e váltani.
Sziasztok!
Mi okt 24-re várjuk a második babát, pénteken voltunk 31 hetes uh-n, 2 kilónak mondta a doki. Az Istvánban fogok szülni megint.
Nekem is sokat keményedik a hasam, én magnerotot eszem napi6-8 szemet.
Nienor86 próbáld ki! Nem kell belőle annyi, én más miatt is szedem.
Súlyt nekem sosem mond a dokim.. de 2 héttel előtte a 29. héten volt 1450gr a 4D alapján, úh formáska :)
Nekem is még 3 nap a melóban és indul a kimosom kivasalom összehajtom elrakom, aztán 2 hónapig újra összehajtom és elrakom :)
Szia! Köszönöm szépen:)
Tök jó, hogy Ti már így előre haladtatok a készülődésben, nálunk az egész projekt majd csak jövő héten kezdődik. Remélem még nem lesz túl késő...
Képzeljétek, kész a gyerekrészleg, kiságy, pelenkázó áll :)
Már csak a babacuccokat kell átmosni. Végre :D
Gratulálok :)
Erről még én sem hallottam :)
Szia, gratula.
Én a jövőhéten megyek, mert a doki szabin van. Súlyt nem mértek?