2012 május-babaprojekt indul (beszélgetés)
Sziasztok!Mi most júliusba döntöttünk úgy, hogy "nekivágunk". :)
Most mindent erre az egy hónapra tettünk fel(nyirokér duzzanatom van, amitől ödémásogom, tehát a nyári nagy pocak kizárva), ha most nem akkor majd jövő júniustól ismét.
DE
Észrevettem hogy fáj a derekam, a nyelvem két oldalán olyan érzésem van mintha "kicsípte volna vlami", pedig nem, meg olyan vas íze van a számnak. Pocak is néha kicsit fáj, és ma elkezdett fura lenni a mellbimbóm is.Tehát én nagyon bízom ebbe a kis manóba. :D
Elkezdtem vitamint szedni, és beszereztem egy 2 db-os tesztet is.
25én kell megjönnie. Azért készítem magam az egy csíkra, hátha mégse. De akkor biztos lesz pityergés, meg levertség.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 28 naposak a
ciklusaim, 24én kell megjönnie, a párommal 9én
és 10én is együtt voltam megszakitással, 9én
volt PÉm, tegnap felpuffadtam de nagyon, ma
meg fáj a hasam mint ha meg akarna jönni, sőt
majdnem lázasnak érzem magam. Mellem nem fáj, de nem szokott menzeszkor sem,sőt ma állandóan pisilok. Terhes lehetek,
vagy mi lehet az oka? Nem beképzelés, mert
egyátalán nem is gondoltam ilyenre, csak fura h
most fáj a hasam, amikor másfél 7 mulva jön meg.
Volt valakinek hasonlo tapasztalat? Várom a
véleményeket! Köszönöm! Kata
Sok sikert Adry és Era!!!
Remélem mihamarabb öszzejön nektek!!!!:)
Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Mi is májustól kezdjük megint a próbálkozást ,sajnos nekem februárba volt egy missed ab-om de végre letelt a három hónap és ismét belevághatunk.
Mindenkinek sok sikert !!
Nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!
El se tudom képzelni, hogy min mehettél át a 3 év alatt!!!De ne bánkódj, sikerülni fog!!!Sógornőmnek 7 év után sikerült!!!!!:)
Szia! Én vagyok! És 1 hét, és indul a "Kaáliprogram" !
:-P
Köszönöm!
Május 15én mehetünk! Akkora kaptam időpontot! Alig várom! :-)
Sziasztok! A talpmasszázsról hallottam én is, és jókat!
Én ugyan holnapra vártam, hogy megjöjjön, de ma jelentkezett! Úgyhogy hétfőn telefonálok is a Káliba! Május 10-e után talán mehetünk is! :-)
Remélem neked sikerül!:)
Hát eddigi próbálkozások: Femibion 800-ettől hosszabb lett a ciklusom és fájt a fejem azonkívül semmi hatás.Próbáltam a cickafarkfű-palástfű kúrást is, de semmi illetve annyi, hogy fű allergiám van és csúnya kiütéses lettem szóval nekem ezek így kilőve.Rengeteg E-vitamint szedek illetve folsavat és amit most kezdek el az a Mastodynon cseppek.Olvastam róla pár jó dolgot.Ezenkívül ami módszernek számíthat az a 20-30 perces pihi minden egyes szeretkezés után, de hát eddig eredménytelenül.
Te mit próbáltál eddig?:)
Ne csüggedj maj következő hónapban odatalál!!!!!
Nálunk is majd kiderül!!!Te próbálkozol valamilyen mószerrel???
Lehet....:) Majd kiderül!!!
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a hasam alja, a köldököm alatt kb 5 cm-re mitől fájhat???Nem állanóan, csak néha előjön nap közben!!!