2012 március: Indul a babaprojekt!! (beszélgetés)
Köszi,hisz magamról tudom,hogy a bizonytalan időszakban mennyire fontos tud lenni 1-1 jó szó!ölellek.
Nem gond! :) Biztass csak másokat!!! :)))
bocsi ki akartam másolni,mert egy ilyen vita van egy fórumon,és ezzel akartam bíztatni valakit:)
3
Lehet, nem hiszek az ovutesztnek, negatív, de ma van a 14. nap és baromira érzem a pé-t! Már múlt hóban is így volt, mire jelezte napok óta nem éreztem, akkor 17. napra tette. . . Egy ismerősömnek, jelezte a pét, most ment dokihoz, aki mondta, nincs pé-je. . . na szerintetek??
ah a 8mm az nagyon jóó! azt jelenti,nagyon várja a kis pocaklakót:)
Valakivel vmi újság??? Nekem megjött...
Ma voltam nőgyogyinál, gondoltam nem árt! :)
Minent rendben talált, ma vagyok kb. a 20.cn-on, nyálkahártya 8mm, gondolom jó mert nem mondta, h nem! 2 hét a laboreredmény, aztán meglátjuk! Ez olyan izgi várakozás, hogy mikor jön a baba! :)
Én még nem próbáltam, nem nagyon hiszek benne én sem, habár van akinek bejott! Én most a barátcserjét akarom kipróbálni, ha lesz a gyógyszertárban ma veszek. Vagy ha az nem lesz, akkor méhpempot, mert valamit meg kell már próbálnom! Mind a kettorol jót hallottam, olvastam!
Lehet, nem hiszek az ovutesztnek, negatív, de ma van a 14.nap és baromira érzem a pé-t! Már múlt hóban is így volt, mire jelezte napok óta nem éreztem, akkor 17. napra tette... Egy ismerősömnek, jelezte a pét, most ment dokihoz, aki mondta, nincs pé-je... na szerintetek??
Sajnálom. :( De ne add fel! Jon a kovetkezo hónap!
Sziasztok. Hát nekem ma pontosan megjött.
Sziasztok! Tegnap este megbetegedtem... De nem csüggedek, remélem lesz ebben a hónapban is peteérésem...
Aha értem,Én is számoltam Nekem majd csak jövőhéten lessz!
Reméljük sikerülni fog :)
Számololm és van ovutesztem,mert most fiút szeretnénk és így pontossan be tudom lőni..
Lehet hülye kérdés de számolsz?Vagy hogy tudod hogy peteérésed van?
Szia!
Nekem lassan peteérés... :)
Sziasztok!Hogy vagytok,Mi ujság veletek?
Sajnos ez a hónap se kedvezett nekem 17-én beteg lettem!
Most elkezdek majd hőmérözni és iszok cickafarkfű teát!
Remélem sikerülni fog!
Sok sikert mindenkinek a következö hónapra és ne legyünk betegek!
Akkor biztos most sem lesz nehéz!!
Szia! Nagyon sajnálom, ami Veled tortént, bízzunk benne, hogy hamarosan sikerul újra megfogannia egy babócának! Én nagyon drukkolok!
Persze a tobbieknek is!
Tavaly amikor elkezdtünk próbálkozni rögtön teherbe estem.
Sajnos még nincs. Ha sikerülne az első babánk lenne, csak tavaly szeptemberben volt egy missed ab-om.
Sok sikert!!! Akkor van már egy gyerkőc?
Sziasztok! Mi is most kezdtünk újra próbálkozni. Első baba második terhesség lenne. Remélem összejön. Az első rögtön sikerült, remélem a másodikra se kell sokáig várnom. Én 22-re nem várom.
Remélem hamarosan, vkinek sikersztorija lesz!!!!
Igen sajnos tudom mit érzel :(
Még jól tűröm, pár hónap aztán sokkal nagyobb a kudarcélmény...
Köszi, de kb 2órája megjött! Nem úszom meg a dokit!
További ajánlott fórumok: