2011 babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni,megbeszéltük a férjemmel,hogy ideje a családalapításnak.Egyenlőre ott tartok hogy ma vettem be az utolsó fogigátlómat.
Sajnos úgy néz ki, nekem sem lesz sima ügy a babaprojekt... a rákszűrés eredménye P3 lett és visszahívott a doki. Semmi konkrétabbat nem mondott, csak annyit, hogy sok dolgot meg kell majd beszélnünk és, hogy vizsgálatok sora vár... :(
Valakinek volt hasonló? Most kezdtem volna a Femibiont, de úgy néz ki, nem kezdhetünk el 3 hónap múlva próbálkozni... :(
Sziasztok!
Én is csatlakoznék...nálunk a múlt év balul sült el, sajnos missed ab-om volt...de most belevágtunk újra, igaz az előző hónap nem volt sikeres, de pozitívan állunk a dolgokhoz...most összejön! :)
Remélem, most minden rendben lesz Veletek!
Drukkolok!
Mikor mész dokihoz?
Szerinted teszteljek?
Mert szerdán volt uh..mé a dokim is meglepődött.........
Szóval ha 2 hétemn belül semmi és tudom nem jön meg akkor menjek hozzá de én kedden fel akarom hívni hogy dicsekedjek a pozi teszttel:-P
Nem... Védekezünk és se mellfeszülés se akármilyen tünet nincs, és eddig mindig csalódtam, ha teszteltem, most nem akarok... Pedig csak 3 hónap múlva kezdjük el a próbálkozásokat, de én már most is örülnék, ha véletlenül sikerülne...
Neked voltak tüneteid?
De jó! Gratulálok!!! :)
Nekem most késve jött meg, két napig erősen megvolt, majd mára semmi, egy csepp sem... pedig még védekezünk, és nincs semmi tünetem, ez mi lehet???
Igen, teljesen egyértelműen volt az is, ezért nem értem... Emiatt most a laborra sem tudok időpontot kérni, mert bármelyik reggel megjöhet és az érdekes leletet produkálna... :)
Ez már a ciklusom 34. napja. Eddig minden hónapban egy nappal hosszabb volt mint az előzőben. Bár akkor ma meg kéne jönnie.
Sziasztok!
Én voltam a 91-es. Voltam dokinál, elküldött laborra és vérvételre, a Femibiont ajánlotta, hogy el kéne kezdeni.
Ez a negyedik hónap, hogy nem szedem a fogamzásgátlót, és eddig mindig csak akkor jött meg, ha ittam cickafark teát, így is csak 31-32-33 napra. Pedig a hőmérőzés alapján van peteérés. Ez mitől lehet? Nincs tippetek?
Sziasztok!
Én 19-re várom, vannak apró tüneteim, nem tudom, hogy lehet-e a babától, vagy sem, most épp hányingerem van. Majd kiderül, ha nem jön meg, akkor hétfőn tesztelek.
Szia, nálam kicsi az esély rá, szerintem megjön pedig csak a 25. napon tartok.
Nálad, mi a helyzet?