2012 februári babák (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Csak most találtam az oldalra, sajnálom, hogy már nem aktív a fórum. Jó lett volna beszélgetni hasonló korú babák anyukáival. :(
Kedves mindenki!
Pp09 párja vagyok, és szeretném megosztani veletek a jó hírt:
Tegnap reggel 6:45-kor megszületett Tamás Ádám nevű, 2-es rajtszámú kisfiunk, 3900g-mal és 54cm-es hosszal!
Anya és baba (és apa is) jól vannak, minden rendben és villámgyorsan zajlott!
Miért nem akarod szedni? Semmi káros hatása nincs.
Ha nincsenek rendszeresen gondok, nem kell szedni szerintem sem, csak ah érzed, hogy kell. De attól sem lesz bajod, ha szeded. :)
Szia!
Csak most láttam, hogy írtál...
Pont ez az, hogy nem akarom szedni ha nem muszáj:)
Csak azért kérdeztem, hogy vajon gáz-e, ha ritkán szedem.
De azóta már beszéltem a dokimmal és ő mondta, hogy nem gáz:)
Úgyhogy nem is szedem még most sem...illetve nagyon már nem is fogom.
Nagy ritkán, ha picit feszül a pocak, akkor beveszek kettőt, aztán kész:)
Sziasztok Kismamik :-)
Bocsánat a zavarásért, csak gondoltam hátha érdekel valamelyikőtöket.
Van egy vadiúj rózsaszín, Philippo márkájú, polipos matricás kiskádunk, 102cm-es, amit 1x sem használtunk, ugyanis kékek lettünk. :-)
Címke is rajta van, áruházban 3000 Forint körül van az ára, továbbadnám olcsóbban.
Thermométeres matrica is van benne, ami jelzi, megfelelő-e a víz hőfoka, illetve aranyos matricák díszítik az alját és az oldalát is.
Tartósak, nekünk is van, csak kék színben.
Ha valakit érdekel, írjon üzenetet. :-)
Köszönöm!
Ilyen ritkán szerintem szedheted nyugodtan. Nekem sem írta fel a doki, de hébe-hóba pár hetente ha kicsit érzek valamit, akkor be szoktam venni kettőt egyszerre.
Kérdezz nyugodtan, ha valamiben nem vagy biztos, vagy csatlakozz hozzánk a "2012 februári babák" nevű klubba :))
Most leszek 21 hetes.
Pont ez az, hogy nem szedem naponta, hanem inkább csak hetente ...vagy még ritkábban.
Görcseim és keményedéseim nincsenek(még).
Majd ha legközelebb megyek a dokihoz rákérdezek, persze ha nem felejtem el:) Csak gondoltam addig is kérdezősködök:)
Enci én is azt szedem!:)
Szerintem nem lehet gond belőle, de azért mondd a dokidnak, hogy szeded és azt is, hogy mennyit naponta :)
Hány hetes terhes vagy?
Van akiknek a nődoki mondja, hogy szedje, így megelőzve a görcsöket.
Sziasztok!
Látom kicsit kihalt a fórum:)
Igazából csak kérdésem lenne hozzátok, remélem tudtok segíteni.
Szerintetek az baj, ha nem szedek magnéziumot, vagy csak nagyon ritkán?
Mert amúgy Femibiont szedek, de a dokim nem mondta még egyszer sem, hogy Mg-ot és kéne...
Csak most gondolkoztam rajta, hogy azt általában a 35. hétig szokták szedni a kismamák.
Szia!
Gratulálok! :)
Sziasztok, február 28.-ra várom a babócát, ő a 3. gyermekem lesz.
Csatlakoznék hozzátok...
szia!Nekem a dokim azt mondta,h a terhesség ,söt szoptatás végéig kell szedni,azaz jo,ha szeded.Azt mondta,ennek a vitaminnak van egyetlen bizonyitott jotekony hatasa egeszen a terhesseg vegeig meg szopi végéig.
Kilokon ne agyalj,lehet fogyiztal elötte ,nem?Meg lehet,h viiiz.
Sziasztok!
Én is jelentkezem közétek! Február 15-re vagyok kiírva a második babával :-)
És én is kattintok a klubba is! :-)
köszi!
kattintottam!:-)
Üdv mindenkinek!
7 hetes vagyok.... :) február legvége esetleg március legelejére várom a babám érkezését. :)