2010. március 22-től két hétig csinálunk együtt egy könnyen betartható diétát? (beszélgetés)
Köszi!
Valóban én akkor is akajára és a fonom ételekre gondolok, amikor nem is vagyok éhes. már idejét sem tudom, mikor ettem azért, mert éhes vagyok!egyszerűen nem szeretem azat az érzést.de most muszáj többször éreznem ahhoz hogy fogyjak!
két hétig tartom ezt a diétát, ez valóban segít abban, hogy elkezdjem az életmódváltást és kevesebb adagokat egyek!
és heti 5* szeretnék fél órát mozogni. remélem, így egy hónap alatt már látható eredményt érek el. mert eddig hiába próbálkoztam, csak mozgással nem ment le semmi,csak izmosodtam. jó lenne egy 3-4 kilót ledobni április végéig. aztán nyárra meg bombaalak a cél!
Sziasztok! Én kb. 10-15-ot szeretnék fogyni, de ha 5 kg megy le, annak is örülök!
Tipikusan az az alkat vagyok, akiről 1 dkg is nehezen megy le! Úgy gondolom teljes életmódváltás a megoldás! Persze hosszabb távon! Én évekkel ezelőtt úgy fogytam le 9 kg-ot, hogy igyekeztem betartani egy kb. 1000-1200 cal-ás étrendet, minimalizáltam a kenyeret (de ettem), ill. a cukrot, néha-néha bűnöztem. Az ételadagot megfeleztem és szinte minden nap tornáztam legalább fél órát! Ezt kb. fél évig csináltam, utána már csak odafigyeltem, hogy ne jöjjenek vissza a kilók. (Persze azóta ikreket szültem)!
Nekem a Norbi Kick box aerobic Pesuth Ritával nagyon bevált, átmozgat teljesen és elméletileg 1 kg-ot fogysz a torna végén (tényleg!), 1000 cal-át elégetsz! Most újra szeretném én is kezdeni, de nagyon nehéz az indulás! A másik jó ötlet, hogy akkor egyél, amikor ténylegesen éhes vagy! A soványak ezért nem híznak! Nem gondolnak az ennivalóra, mi meg akkor is eszünk, amikor nem is vagyunk éhesek! Megszokás!! Topi 28 jónak tűnik a diétád, szerintem betartható és mozgással hatásos is úgy gondolom! Sok sikert mindenkinek, legyünk szépek nyárra!!
MOzgás bármi lehet, kinek mi a szimpatikus. és dvd-kre tornászom, stepperezem, futok, mikor mihe van kedvem.heti 3* 1 óra.
Dreena, te bennevagy?
Eddig még nekem sem ment, de ha nem vagyok ötve, akkor biztos bűnözöm...:-))
Te hogyan akarsz fogyni?
Én gyakorlatilga február óta törekszem az életmódváltásra, heti 1* legalább , de inkább kétszer mozgok, és egy kiló sem ment le(na jó, egy fél) pedig visszafogtama kenyeret ésaz édességet és este nem kajálok be nagyon.és mégsem.szóval valahol igaza lehet annak, aki azt mondta, hogy a fogyás 30% torna, 70% kajának tudható be. csak így lehet.együtt a kettőt, de nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő étkezésre.én eddig még nem tudtam diétát ratani soem.ez lesz az első.barátnőm két hét alatt ledobott vele 4,5 kilót, és heti 2* tornászott egy órát.és nem nagy súlyról indult, hogy a többből könyebben megy alapján fogyott, hanem kb ennyi volt rajta.
és ez nem éhezős(annyira:-)
Szóval ki tart velem?
Vasárnap
8,00
Ásványvíz
11,00
1 db alma
ásványvíz
13,00
150 g tonhal grillezve
saláta
ásványvíz
16,00
1 db cottage cheese
ásványvíz
19,00
3 db főtt tojásfehérje
ásványvíz
Szombat
8,00
100 g túró
1 szelet piritóssal
3 dl narancslé
11,00
1 db cottage cheese
ásványvíz
13,00
100g csirkemell
1 csésze párolt rizs
zöldköret
ásványvíz
16,00
100 g csirkemell
zöldköret
ásványvíz
19,00
1 db alma
ásványvíz
Péntek
8,00
50 g pulykamell sonka
1 szelet piritós
30 g sajt
paprika
ásványvíz
11,00
2 db kiwi
ásványvíz
13,00
100g pulykamell párolva
1 db főtt krumpli
saláta
ásványvíz
16,00
1 db cottage cheese
ásványvíz
19,00
1 db joghurt
ásványvíz
Csütörtök
8,00
1 db korpás kifli
1 db kefír
3 dl tea mézzel
11,00
1 db cottage cheese
ásványvíz
13,00
100g csirkemell
ásványvíz
saláta
16,00
1 db kefir
ásványvíz
19,00
Ásványvíz
Szerda
8,00
1 db tükörtojás sajttal
1 szelet piritós
3 dl ásványvíz
11,00
2 db körte
ásványvíz
13,00
1 csésze párolt rizs
100g pulykamell párolva
saláta
ásványvíz
16,00
100 g pulykamell
zöldköret
ásványvíz
19,00
1 db cottage cheese
ásványvíz
Kedd
8,00
100 g túró
1 szelet piritóssal
3 dl narancslé
11,00
1 db cottage cheese
ásványvíz
13,00
150 g tonhal grillezve
1 db főtt krumpli
ásványvíz
16,00
100 g tonhal
saláta
ásványvíz
19,00
Ásványvíz
Hétfő
8,00
50g gépsonka
1/2 db zsemle
30 g sajt
3 dl narancslé
uborka
11,00
1 db alma
ásványvíz
13,00
100g csirkemell
1 csésze főtt rizs
ásványvíz
saláta
16,00
100 g csirkemmel
zöldköret
19,00
ásványvíz
3 db főtt tojásfehérje
ásványvíz
Persze! mindenképp:):):)
amúgy hány kilót szeretnétek fogyni?
Nem diétával akarok csak fogyni, és életmódváltásra törekszem, de kell egy kis kezdő lökés a súly lefelé indulásához.
Heti háromszori mozgás van tervben a diéta mellett.nem drasztikus, inkább életmódváltás.
Szia!
Konkrétan mire gondolsz?
szia!
milyen diétára gondolsz? én eddig bármit elkezdtem, soh anem tudtam végigcsinálni:( túl gyenge vagyok... de csatlakoznék, együtt hátha könnyebb:)
További ajánlott fórumok:
- 2009. márciusában születendő Babócáink
- 2010 márciusára várt babák
- 2013 márciusi babák
- Aranygaluskát csinálunk kész a tészta, diót hogyan helyezzem el benne?
- Súlykontroll, Norbi update vagy kalória számolás? Melyik a betartható?
- Apukám 50. szülinapjára csinálunk képekből egy dvd-t! Milyen zene illene alá?