2009. május-tól vagyok GYES-en. Most terhes lettem. Hogy járnék jól? Tudnátok segíteni? (tudásbázis kérdés)
Jó éjt, én is tentizek lassan....
Ok, megírom!
Tényleg majdnem egyszerre szülünk. :)
Hátha sikerül szülinapira időzíteni! :)
Péterfy, szintén ott született az első gyerkőc.
Megbízom a dokiban, akinél szültem. Az utolsó előtti héten raktak ki a Rókusból, úgy hogy szinte csak 1x jártam nála magánba, nagyon rendes és becsületes volt velem.
Császáros voltam. Az orvosok közül egy megkérdezte a dokimat miért nem hagyott rendesen szülni, hiszen velem szántani lehetne....
Milyen orvos lehet az ilyen? Elakadt szüléssel ő még próbálkozott volna, hogy hüvelyi legyen?
Szóval alig ismerem a dokimat, de az életemet letenném/leteszem a kezébe!
Csak abban az időben ne menjen nyaralni plííííízzzz!
István kórházban. A fiam is ott született. Te hol fogsz?
Én e szerint a kalkulátor szerint máj. 30-án. A fiam és a férjem ápr.13-án pénteken születtek mind a ketten . Nekem máj. 28-án lesz a szülinapom a 30-a közel van még lehet 28. De kicsi az esély , hogy ismét szülinapi baba legyen.
Találtam egy érdekes oldalt...
Szülés kalkulátor
Szülés várható időpontja: 2010-06-06
Fogamzás feltételezett ideje: 2009-09-13
Betöltött hét: 6
Hátralévő napok száma: 236
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
* GS (petezsák): 16 milliméter
* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter
* BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter
* Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívműködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként.
Huh, akkor nem vagyok lekésve. :)
Most kicsit furi, mert az elsővel szinte a fogantatástól dokihoz és UH-ra jártam, mert volt egy cisztám, ami "átment" terhességbe...
Ha minden jól alakul melyik kórházban fogsz szülni?
Aug 30-án jött meg utoljára, még orvosnál nem jártam, eddig a napi dolgok elintézése se ment...
Én holnap megyek dokihoz....
Akkor most cirka 6 hetes lehetek?
Természetesen előfordulhat olyan helyzet is a munkavállaló életében, amikor a törvényben szabályozott eseteken túl is szüksége van fizetés nélküli szabadságra, azonban ebben az esetben a kérelem pozitív elbírálása - tehát a fizetés nélküli szabadság engedélyezése - kizárólag a munkáltató döntésétől függ. Főszabály azonban mind a törvényben szabályozott, mind pedig a mérlegelési jogkörben biztosított munkaidő-kedvezményeknél, hogy ezek kiadása minden esetben a munkavállaló kérelmére történik.
Nekem meg szinte soha! :)
Sajnos az én Anyukám nagyon szeretne rám telepedni, én meg harcolok ellene, most is cseszeget, hogy miért nem intézem már, ezen kaptunk össze ma is...
Ki látott már ilyet, hogy 39 évesen kérdezget felhívtam-e a TB-st?
Boldogan?
Nekem rengeteg kétségem, félelmem van.....
Igaz nekem már van egy 2,5 éves Fiam... :)
Mondjuk idegkimerültséggel stb, nem tudom, hogy húzható-e....
Nekem is az a bajom, ha most cirka 6 hetesen visszakérem magam, utána gondom lesz, akkor hogy táncoljak vissza GYES-be?
Anyám erre azt ordítozta, hogy 4 hónaposan is lehet baj....
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Bajban vagyok. Ki tud segiteni?
- Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Táppénzen vagyok, tb ügyintézőt keresek, szeretnék kérdezni, sürgős lenne, tud valaki segíteni?
- Szénhidrát függő vagyok, lehet ezen segíteni, úgy diétázni?