2008. 07. 03. – Boldogság érkezett: Bertold a neve (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 2008. 07. 03. – Boldogság érkezett: Bertold a neve
Sziasztok! Elnézést, hogy még nem tudtam reagálni a hozzászólásaitokra, de éppen 19.-én lett aktív, és ugye a következő nap már ünnep, és nekünk bőven van programunk. Ígérem, jövök vissza, amint tudok, remélem, még a hétvégén sikerül.
Köszönöm Nektek a dicsérő szavakat, és örülök, hogy Ti is szépnek látjátok a történetünket...hisz nekem is nagyon szép...a legszebb!
Két célom volt a cikk megírásával: az egyik, hogy megőrizzem magunknak, a másik, hogy esetleg mások erőt tudjanak meríteni belőle. Úgy látom, Dinus, Neked már sikerült...már ezért is megérte "papírra vetnem" :-).
Szia Timi!
Gratulálok a kisfiadhoz! Az én gyermekemet is így hívják és nem is olyan sokkal idősebb a Te Bercidtől. Szintén császárral érkezett, végigsírtam a történeteteket. További sok örömet a családban!
Szio Timi!
Nagyon szepen leirtad az "esemenyeket",mintha ma lett volna az a juliusi nap.;)
Mar azt hittem vmi gubanc van es nem jelenik mar meg a cikked.Hoxa is ember es felejthet.;)
Én nagyon szeretném megköszönni, hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos történetet. Hatalmas erőt adott, és most újult erővel várom a mi nagy napunkat. Én is nagyon meghatódtam olvasás közben.
Sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok Neked és a Családod minden tagjának!
Szívből gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz!!!
Csodálatosan írtad le a szülésedet,megkönnyeztem.
Jó egészséget és továbbra is sok örömöt és boldogságot Nektek!
Engem is megríkatott a szép történeted!:-)
Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!
Ez gyönyörű volt, ismét jót bőgtem.
Sok boldogságot, sok egészséget nektek a továbbiakban is.
Szia!
Gratulálok a kisfadhoz, nagyon jól leírtad az eseményeket. Kívánom, hogy legyen még részed hasonló boldogságban.
Na ez igen, csodaszépen írtál le mindent, megkönnyeztem.
Gratulálok a kis Bercihez, nagyon aranyos baba, jó egészséget és hosszú boldog életet kívánok NEKTEK.
Ezt a történetet valójában már egy éve kellett volna megírnom, hisz most ünnepeltük Kiscsemetém 1. születésnapját. Mégis, mindenre úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. Az emlékeimben még mindig élesen élnek a vajúdás és szülés percei.
Ugrás a teljes írásra: 2008. 07. 03. – Boldogság érkezett: Bertold a neve