2 napja nem tudok a freemailembe bejelentkezni, mi lehet a baj? (beszélgetős fórum)
2 napja nem tudok a freemail-embe bejelentkezni, mi lehet a baj.
Ezen a cimen jelent meg, de már nem aktuális.
Most sem tudom mi volt a gond, de kedden este sikerült, és miután kellőképpen fel volt b...va az agyam, kitöröltem mindent, és a továbbiakra pedig átirányitottam.
Puszi lányok :D:D:D
Sziasztok
Köszönöm mindenkinek, aki megpróbált segiteni. Ma délután a gmail-emről megpróbáltam importálni, nem sikerült, miután mérgelődtem még 1-2 órát, 6 óra előtt sikerült bejelentkeznem.
Miután kellőképpen bedurrant az agyam, kitöröltem az összes levelet, és a továbbiakra pedig átirányitottam.
A méreg majd megült 3 napig, és nem ez volt az első alkalom, hogy probléma volt vele.
Köszönöm, sziasztok. !!!
No bedurrant az agyam, elegem van választ várok egy szombati levélre, és vasárnap óta nem tudok sehonnan belépni. Arról nem is beszélve, hogy ezt sűrűbben használtam mint a másikat, mindenhonnan minden ide jött.
És ez van megadva az iwiw-en is. Akkor most mi a francot csináljak? Hogy kell átirányitani? És mit csináljak akkor az iwiw-vel?
Kérlek, kérlek, segitsetek !!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez már tényleg hihetetlen, a startlap felől is ugyanaz a helyzet.
Sehonnan nem tudok belépni.
Van gmail-em is.
Nem tudom hogy kell átirányitani. Ha bele sem tudok lépni, hogy irányitsan át?
Szia!
Sajnos az utóbbi időben nagyon vacak lett a freemail. Nekem még a leveleimet is törölték az egyikről, pedig mindig beléptem. Már csak egy van, mert az volt az első, olyan nosztalgiából tartottam meg. A gmail eddig a legjobb. Csinálj egyet te is és irányíttasd át az összeset oda!
gondolom mobilnet int az enyém:///
nekem is a szimpla változat müxik, vagy ha az sem, startlapról léptem be...
beleuntam, csináltam egy gmail-t, átirányítottam oda a freemailemet, egy csomó időt, és bosszúságot spórolok meg...
Köszi a gyors választ, de tegnap ott is megpróbáltam.
Meg az iwiw kilépőoldalán is, meg az összes freemail.oldalon. Nem értem mi lehet a baj, szombaton még irtam, vasárnap óta meg be se tudok jelentkezni.
Sziasztok !
2 napja nem tudok bejelentkezni a freemail-embe. " 2 email-cimem van, az egyikkel be tudok, a másikkal nem, és nem tudom mi lehet a probléma. Irtam a gépháznak ők nem tudnak segíteni. Tudja valaki mi lehet a baj? Kiirja hogy betöltés.. és nem csinál semmit, holott alul végigfut a zöldcsik is.
Holnap várlak benneteket, mert már kell menni aludni. Üdv mindenkinek, jó éjszakát.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok bejelentkezni msn-re?
- Miért nem tudok bejelentkezni az androidos telefonomon a google account-ba?
- Nem tudok bejelentkezni az iwiw-re.baj lehet az oldallal?
- Tegnap ota XP-m van, nem tudok csak ugy simán bejelentkezni, mindig a jelszóváltással sikerűl!Mit tegyek?Segitsetek
- Miért nem tudok belépni a saját menümbe, csak hosszas próbálkozás után.Amikor bejelentkezem, kiirja, hogy valószinüleg elgépeltem a jelszava
- Miért nem tudok regisztrálni a freemailen?