Tegnap ota XP-m van, nem tudok csak ugy simán bejelentkezni, mindig a jelszóváltással sikerűl!Mit tegyek?Segitsetek (tudásbázis)
Nem szeretne valaki venni olcsón egy SAMSUNG SENS NOTEBOOK (lap top) 14,9"-os, 256 RAM, 20GB HDD, Pentium III. 800Mhz. További kérdéseket priviben...
Megnézhető az alábbi linken:
www.sens-notebook.extra.hu-n képekkel együtt látható.
A simán bejelentkezni az azt jelentené, hogy jelszó nélkül? Ebben az esetben a jelszót kell(ene) törölni a felhasználónál.
Akkor, ha több felhasználó van beállítva, ez elvileg nem tud működni, de gondolom, te egyedül használod...
tanács:
menj be a start menü-beállitások-vezérlőpult menübea strat menü a monitor bal alsó sarkában van egy kis ikon és annyi van ott hogy start)arra kell kattintani és kijön egy menüsor, és ott lesz programok keresés beállitások... stb.ott keresd ki a beállitásokat és kida egy sort ha rámész az egérrel. ott válaszd a vezérlőpult -ot.kattints rá és kijön egy csomó ikon. ott válaszd a felhasználói fiókok-at, nyisd meg , és ott lesz 2 fiók. egy névreszóló és egy vendég. a vendég fiók legyen kikapcsolva, azt úgy kell hogy rákattintasz és ha azt irja ki hoogy ki van kapcsolva akkor maradjon igy.ha nem akkor felajánlja hogy kapcsold ki. aztán menj vissza a feladatokra(bal felső sarok, zöld nyil vissza egyet) és ott feltesznek 3 feladatot. te válaszd a :felhasználók ki és bejelentkezésének módositása lehetőséget. katt rá,és válaszd az üdvözlőképernyő használata pontot. utána a beállitások alkalmazása. igy lesz jó.
ha bármi kérdés ezügyben irj.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sem megy az iwiw? Tegnap este óta nem tudom megnyitni az iwiw belépő oldalát. Nektek sikerül?
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Albérlő a tulajdonos tudta nélkül bejelentkezhet a lakásba?
- Vistánk van, tudna valaki segítnei, hogy miért nem tudom kicsinyíteni az ablakot? Tegnap még sikerült!
- Dr. Dúcz René nőgyógyászhoz nem sikerült időpontot kérni, ha bejelentkezés nélkül megyek megvizsgál?
- Ti be tudtok lépni citromail-re? Nekem már tegnap sem sikerült egyik fiókomba se