Vistánk van, tudna valaki segítnei, hogy miért nem tudom kicsinyíteni az ablakot? Tegnap még sikerült! (tudásbázis)
6. Deni-0216 (válaszként erre: 4. - Bogárka62)
2009. júl. 31. 23:15
Szia, próbáld meg úgy, hogy kattints a 2 pici ablakra, ekkor átváltasz arra a módra, amikor már tudod szerkeszteni az ablak méretét, mégppedig úgy hogy az ablak szélét vagy keretét tudod mozgatni az egér kurzorával, tehát változtatni a szélességét, magasságát stb. Állíts be egy kis méretet, majd ezek után rakd vissza teljes képre, és ekkor ha ismét rákattintasz a két kis ablakra, valószínűleg akkorára ugrik össze, amekkorát előzőleg beállítottál...
5. Bogárka62
2009. júl. 31. 17:44
Sziasztok!!!!
Esetleg valaki nem tudna segíteni?????
Köszönöm!!!!
/ A 0-ik nyitó kérdés a gondom!!/
4. Bogárka62 (válaszként erre: 3. - Deni-0216)
2009. júl. 31. 08:25
Szia!
Bocsánat de, nagyon kezdő vagyok! Ezért tudom csak így leírni!
Jobb oldalt fent van _ ez a jel utána a 2 pici ablak és az x. Ha rá kattintottam a 2 pici ablakra akkor a nagy ablakból kisebb lett /és így is lehetett látni javarészt ami rajta volt/.
Remélem értelmesen le tudtam írni!Na és most ha rákattintok a 2 pici ablakra nem csinál semmit, marad a nagy!
Köszönöm!!
3. Deni-0216
2009. júl. 31. 00:03
Hogy érted, hogy kicsinyíteni? Letenni a tálcára?!
2. Bogárka62
2009. júl. 30. 23:30
Bocsánat az elírásért! Szóval, segíteni? Köszönöm szépen!!!!!!
1. Bogárka62
2009. júl. 30. 23:29
Vistánk van, tudna valaki segítnei, hogy miért nem tudom kicsinyíteni az ablakot? Tegnap még sikerült!
További ajánlott fórumok:
- Van olyan program, ami magyar nyelvű és le lehet kicsinyíteni vele a 2-300 kb-os képeket 100 kb-ra?
- Tud valaki olyanról, hogy testmagasság kicsinyítő műtét?
- Ha nagy méretű képet csinál a F.gépem, hogyan tudom kissebb méretűre kicsinyíteni?
- Hogyan tudok gépen lévő képet kicsinyiteni?
- A firefoxot (10.0.9) be lehet úgy állítani, hogy arányosan kicsinyítsen mint pl. az Opera?
- Hogyan kell egy képet kicsinyíteni?