Van olyan program, ami magyar nyelvű és le lehet kicsinyíteni vele a 2-300 kb-os képeket 100 kb-ra? (tudásbázis kérdés)
nekem nincs a gépemen. :-)
(nem windows-t használok)
Ezt megnéztem, mármint a programot. Ugye én esküszöm a Photoshopra. Nos, ha nem ismerném a PS-t így, ahogy, akkor nem sokat értenék ebből a programból, mármint az effekteket, vagy szűrőket (már nem emlékszem, hogy hívja), amivel módosítani lehet a képeket, bár próbálkozással rá lehet találni, hogy mi mit csinál.
Szóval lényeg, hogy használható a program, csoportosan is lehet méretet változtatni, képet vágni stb. Azaz megmondod neki, hogy mit csináljon és egy adott mappában, vagy kijelölt file-okra megcsinálja mindre.
Ez akkor hasznos, ha mondjuk digitális géppel csak fekvő vagy csak álló képeket akarsz megvágni, vagy lekicsinyíteni adott méretre egyszerre.
a hozzászólásom nem értelmetlen!
a kérdező segítséget kért, mert nyilván nem értett ahhoz amit kérdezett.
mi a fenének villogni azzal hogy kinek mi a szakmája? főleg itt?
miért az egyik legnehezebb dolgot ajálnljátok?
ha ilyen kérdést tett fel, akkor egyszerűbb válasz is megteszi!
akarattal nem ajánlottam a saját kedvencemet,
1.
nem magyar nyelvű,
2.
tudom hogy azonnal leszólnátok!
ha annyira profik vagytok, akkor inkább egy egyszerű képátméretező progit ajánljatok, és magyarázáttok el a működését a kérdezőnek!
Én meg nem értem, miért kell ugyanazt a topikot átfogalmazott címmel többször is kiírni...
A kérdés az volt, VAN-E olyan magyar nyelvű program, amivel képeket lehet lekicsinyíteni. A válasz egyszerű, VAN. Az, hogy még ráadásul ajánlasz is mellé egy programot, az már csak ráadás. Ajánlhatnám az Ulead Photo Express 3-at is, de nem ismerem és fogalmam sincs, mire jó. :P
A Photoshop ellenességedet, illetve ha nem erről van szó, akkor a rám vonatkozó személyeskedésedet sem értem (?), írj a topikindítónak egy egyszerű VAN-t és mellé egy egyszerű PROGRAMNEVET és szerintem a kérdező ennek is sokkal jobban fog örülni, mint az értelmetlen hozzászólásodhoz.
Ha bemásolod word-be vagy excellbe a képet, lekicsinyíted, s úgy tárolod, akkor jó minőségben tudod majd nagyítani is, s amíg nem kell, addig a legkevesebb helyet foglalja el.
Egyébként: tárold CD-, DVD-n.
Azaz nem ezt ajánlottam volna, mert tudom, hogy aki nem vágja az bizony elveszik a PSben, akár magyar, akár nem...
Csak arra akartam rávilágítani, hogy én ehhez nyúlok, de ez szakmai ártalom :).
egyszerűen nem értem a válaszadó photosop. szerű válaszát!
ha valaki ilyen kérdést tesz fel, akkor nyilván elég kezdő! és segítségre szorul,,, mi a fenének kell photoshopról???? írni....
egy tök egyszerű magyar nyelvű programról jobban kéne, és adott esetben elmagyarázni a működését!
annak a kérdező is jobban örülne szerintem!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Telefonomról akarok laptopra tölteni képeket, milyen program kell hozzá?
- Tudnátok tanácsolni valamilyen képszerkesztő programot, amivel fényképeket lehet alakítgatni?
- Olyan magyar nyelvű képszerkesztő programot keresek aminek segítségével a képeket szép hátterekbe tudom helyezni, használ valaki ilyet?
- Paint programmal vagy Microsoft Office Power Paintal hogy lehet képeket kicsinyíteni?
- Olyan programot keresek amivel képet lehet kicsinyíteni.Segítenétek?