Miért nem tudok bejelentkezni az androidos telefonomon a google account-ba? (tudásbázis)
Megoldottam....!!! kööösszööönöööm...!!! vegre...
na most akkor en mire is kell a marketot hasznaljam?
Igen en is lattam a neten ezt a trukkot de valahogy nehezen ertem meg h is csinaljam ezt...pedig magyarul irja...el kell kicsit gondolkozzak rajta hatha felfogom...de valahogy megprobalkozom evvel is....
a fact. reset..mit torol le abszolut puszititast csinal???
amugy van egy olyan h samsung apps. es az nekem le van zarba...amit megprobaltam meg is feloldani kiirta h evvel veszelyeztetem a telefonom biztonsagat...es nagy marhasagokat nem akarok csinalni,..mert nem akarom a garanciat elvesziteni alig par honapos telefon....
igen, én a youtube appra gondoltam, azt nem tudod rátenni? ha abban sikerülne bejelentkezned a google fiókkal, és ezt a google fiókot hozzáadni a google accountshoz, akkor menne a market is. csomóan írják, hogy nekik ez a trükk bejött
különben nem marad más, mint a factory reset
Igen a sima gepen ossze van kotve a ketto
a telefonomrol lehet youtubet hasznalni akkor app is van rajta...vagy azt kulon kell rakni valahonnan?
wifin csak. 3g re nem kapcsolodok mert ez nem berletes telefon...es nekem tul draga a 3g.
redes geprol egy ketto pik-pak beenged...a google acc. ba
a youtube mukodik a telon. , de ott nem tudom hol kell belepni
a background data kipipalva, es nm kipipalva is kiprobaltam
wifing és 3g-n is próbáltad?
a rendes gépről (laptop stb) be tudsz lépni? gondolom, igen
a telón a youtube működik? ott be tudsz lépni?
mi van a A Settings\Account & sync felületen a Background data opciónál, ki vagy be?
Bocs, én vagyok az
Szóval, ha az ember hibát akar lejelenteni, az a minimum, hogy leírja, hogy megnyomom ezt meg ezt, és akkor ezt csinálja a telefon/gép. Minél pontosabba fogalmazol ezügyben, annál több esély van megoldani a problémát.
Jó, akkor kezdjük elölről még egyszer. Kezedbe veszed a telefont... éééés
mit nyomsz meg?
Can’t establish a reliable data connection to the server
android
egyáltalán a telefon típusát miért nem írtad le?
android verzió?
így az életbe nem fogunk egyről a kettőre jutni
"be akarok lepni akarmerre ahova be kell jelentkezni"
kell? hova "kell" bejelentkezni?
próbáld már meg nem ilyen óvodás szinten leírni, mit csinálsz a telefonon.. pl rányomok a földgömb ikonra, feljön egy böngésző, annak a címsávjába beírom, hogy google.com, és ott jön a bejelentkezés. vagy bármi értelmes, nem ilyen "ahova be kell jelentkezni", hát honnan tudjam én, hova kell neked bejelentkezni?
Beirom a jelszót a mail cimet...majd irja varjak par percet amig komunkikal a google szerverrel...es akkor aztan kiirja h jelenleg nem tudott komunikalni a szerverrel, ...probalja ujra ha meg csak ez megy..akkor hivjam a szolgaltatot...
a netre fel tudok menni...de a markethoz mindenkeppen keri a googles bejelelentkezest...vmi regisztralashoz...szoval en megakadtam,...nem tudom milyen beallitas hianyzik...:(
na ez az a hibaleírás, amivel az égvilágon semmit nem lehet kezdeni, a "nem enged" és a "nem tudok"
próbáld meg leírni, mi történik a képernyőn
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Mi lehet a baj az androidos telefonommal?
- Androidos telefonom vírussal fertőzött és nagyon lassú, mit tegyek?
- Gyári visszallítás után az androidos telefonomról eltűntek a telefonszámok, mert nem lettek lementve, vissza lehet még állítani valahogy?