2 éves cicám pár napja szanaszét piszkít! (beszélgetés)
Őszintén örülök !!!:)
Azért a linket, amit a 23. hsz-ban írtam mentsd el, sokszor egy gazdinak jól jön az ilyesmi :)
Akkor biztos, hogy a cicái elvitele viselte meg szegényt.Azért majd dokinak mutasd meg, mert nem vagyok szakember.
Az én cicámat is megijesztette valaki vagy valami még december vége felé és most kezd jobban lenni.Nála is a szobatisztasággal lett probléma.
Köszi!
Igen, van egy fiúcicánk is, ő ivartalanítva lett a picik születése után két héttel.
Ezen a linken tedd fel a kérdésed, választ fogsz kapni.
De szerintem is azért piszkít mindenhová, mert már nem bírja tartani.
Szerintem ne húzd az időt: Orvos!!!!!
Azt mondod nem jár ki!...akkor hogy lettek a kiscicák?
Vagy direkt pároztattátok?
Ha a tejtől "meggyógyultak" a cicák, akkor nem is voltak megmérgezve, ezt hidd el nekem.
Felnőtt cicának - akármennyire szereti - TILOS tejet adni, mert krónikus gyomor és bélhurutot kap tőle.
A cicák mérgezése rendszerint patkány, illetve egérméregtől van és annak egyetlen ellenszere a "K" vitamin injekció.
Abban igazad van, hogy ha "sav-, vagy lúgmérgezés történt, itathatunk a beteggel hideg tejet is, mivel a tej hígítja, közömbösíti a maró mérget, és fájdalomcsillapító hatása is van",
DE EZ NEM ÁLLATRA VONATKOZIK !!!
A cica - magától - nem eszik, iszik savat, lúgot.
Mérgezésre TILOS tejet adni!!!
Felerősíti a méreg hatását!
igen, konzerves és száraztápot kap, és sokat eszik, gondolom, pótolni akarja a veszteséget. Próbáltam kevesebbet adni, de kinyávog, nem hagy addig békén, míg nem kap :)
Köszi, én is remélem, mert imádjuk, és sajnáljuk!
A nagymamám mindig tejet adott a macskáinak, ha valamelyik rosszindulatú szomszéd megmérgezte őket, meg úgy általában, tejet használt ha mérgezésgyanús volt az állat. De ha azt mondod, hogy nem mérgezéses, akkor talán próbálj meg neki vlm húslevesfélét adni, hátha segít. Eszik egyáltalán?
Remélem meggyógyul.
Ha sokk,környezetváltozás éri, csinálhat ilyet. Az én cicám is szobatiszta, nőstény. Párom második hónapja külföldön dolgozik és így heti 4-5 napot távolt van. Egyszer fordult elő, hogy a hálóba bement és az ő takarójára pisilt, jelölt. Előtte se, azóta se.
Lehet csak a kicsi elválasztása miatt van ez, de ha teheted vidd el orvoshoz.
Hasmenést is okozhatja sokkhatás.
További ajánlott fórumok:
- Miért piszkit be a kutyám ha nem vagyok otthon?
- Hogy érjem el, hogy a szomszéd macska ne az én udvaromba piszkítson?
- Négy napja nem jött haza a cicám. Várhatom még? Nem jellemző rá a csavargás.
- Elment a kis cicám 3 napja, visszajöhet még?
- A cicám 5 napja szűlt! Ha van rajt bolhanyakörv, nem lesz bajuk tőle a kiscicáknak?
- A cicám nem az alomra piszkít