2 baba elvesztése után... (beszélgetés)
Szia!
Szegény.Nagyon jó hallani, hogy sikerült a baba, és édesanya lehetsz. Köszönöm a jókívánságokat.
Persze tudom csak hát fél az ember ennyi műtét után de pozitivan állok hozzá és tudom, hogy nem lesz semmi baj:)
Szia Niki!
Én is féltem,hogy hamarabb érkezik a fiam, mert már a 22.hét körül nyílt a méhszájam aztán a 41.-héten indítani kellett a babámat.
Szia!
Nagyon sajnálom!:(
Én is 2 babámat veszítettem el. 2008-ban és 2009-ben. Nagyon nehéz fájdalmas és iszonyú hosszú idő volt, de 2011-ben végre anya lehettem!:) Én az évek alatt sok orvosnál jártam, de nem találták vagy nem is keresték,hogy miért haltak meg a babáim. Aztán találtam egy orvost aki komolyan vett és segített. A méhnyálkahártyám volt túl vékony ahoz,hogy rendesen megtudjanak tapadni a babáim.
Sok erőt és kitartást neked!
Először én is baromi pipa voltam.Rengeteget agyalogtunk a férjemmel és arra jutottunk, hogy még egyszer próbálkozunk természetes úton. Remélhetőleg az égiek és az édesapám is figyel odafentről és egyengeti majd az utamat.
most mennem kell,de majd még benézek, hajrá csajok:)
Ez annyira dühítő amit írsz.....csak 3 vetélés után vizsgálat?Az én dokim se a világ legaktívabb dokija ebből a szempontból, de én minden vizsgálatot magamnak követeltem ki. Persze én sem rögtön, hanem amikor már úgy éreztem, hogy nincs mire várni.Talán túl sokat vártam így is. De legalább már kezelem a dolgot. És sokat olvasok a témában így mindig nagyon okosakat tudok kérdezni a dokimtól!:-)
Köszi:)Muszáj így állni hozzá mert másképp ezt nem lehetne végig csinálni
Szia!Látom nálad se egyszerű a helyzet. De fel a fejjel.
Bocsi, csak pozitív gondolatokat akartam írni, kicsit elírtam.
sa pozitív gondolatok. Minden rendben lesz!!!
Sziasztok!Csatlakoznék.Látom ti is sok mindenen mentetek már keresztül.:-(Nekem van egy 3 éves kisfiam, és a tesó nem jön össze. Volt már 2 vetélésem. Egyik spontán a másikat befejezték a 10.héten. Azóta szétesett a ciklusom, barnázgatok, magas lett a prolaktin szintem.Most szedek Bromocriptint, Clostilbegytet és Utrogestan hüvelykúpot!És várom a csodát!
Képzeld, még negem néztek hülyének, mikor mondtam, hogy akkor most majd kell menni hormonvizsgálatra, ugye?Erre 3 doki is azt mondta, hogy csak 3 vetélés után. Ja és azt is mondták, hogy a 2 esetet ne hasonlítsam össze, mert teljesen más volt. 1. babánál doliztam, tombolt a pillangó pír az ovaiban(mint kiderült 1. trimeszterben vetélést okoz).
Igen ezt én is hallottam bár ne kerüljön sor erre:D
Ha minden jól megy már Márciusban neki állunk újra
Nem nagyon értek hozzá, de szerintem nem biztos, hogy okoz problémát a későbbiekben a "jól sikerült" műtét.Arra gondolok, hogy ha egyenletes a méh felülete belülről, nincs hegesedés...stb. A méhszájat meg úgy tudom indokolt esetben egy kisműtéttel tudják zárni.
hormon vizsgálatra se küldtek?
NE félj ettől, ma már nagyon profin kezelik ezeket a dolgokat, és tudják mire kell figyelni,minden rendben lesz:)
Én 5nappal túl hortam a kisfiamat:)
Attól félek, hogy ez a 4 műtét amik 2 év alatt volt nehogy kihasson majd a következő terhességre és pl koraszülés vagy hamarabb kinyíló méhszájhoz vezessen:((
Szia!
Nagyon szerettem volna utána járni a dolgoknak. 4 orvossal is beszéltem. Azt mondták, próbálkozzunk, egyelőre nem kezdik el a kivizsgálást.
Én is sajnálom a te babád. :-(
De örülök, hogy született egy egészséges kicsid.
Próbálok én is pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
Nekem is két missed ab volt, szörnyű időszaka volt az életemnek. :-( Viszont azóta már van egy 14 hónapos életvidám kisfiam. :-))) Szerencsére kiderült, mi okozta a vetéléseket. Még néha most sem hiszem el, hogy végül sikerült. :-) Utána kell járni mi lehet a gond, és remélhetőleg Nektek is sikerülni fog! Én szorítok! :-)
Igen voltam már meg néztek inzulin rezisztencia vizsgálatot is uh.volt sehol semmi:(
Ez a jó hozzáállás:)
Dokik mondtak valamit, hormonvizsgálaton voltál?
Hát igen de tudom, hogy több ilyen nem lesz:) elég volt ennyi szörnyűségből
Sajnálom borzasztó lehet:(
Most volt novemberben a műtétem 3 hó pihit mondtak már megvolt az első menszim most várom a másdoikat
2012-ben célom egy baba klubban beszélgetünk, gyere csatlakoz hátha tudunk segíteni:)
Szia!Szegény!Ti most próbálkoztok?
nagyon sajnálom.:(Nekem is elment egy babám 10hetesen:( Azóta született egy egészséges kisfiam, aki már 2éves lesz márciusban. Most újra babát szeretnénk, és hidd el én is izgulok,de muszáj pozitívan hozzáállni,mert csak úgy lehet túl élni.
További ajánlott fórumok: