1 hónapja eltűnt lánycica hazajöhet még? (beszélgetés)
Nálunk is valami ilyesmi történt. Elköltöztünk, vittük magunkkal az új helyre, kb. egy hétig ki sem engedtük az új lakásból, hogy szokja,hiszen minket már ismert évek óta. A legelső lehetséges alkalommal visszament a város másik végében levő régi házhoz.
De az ottani új lakók nem foglalkoztak vele, nem etették, ott aludt, ahol éppen fészerben, egyéb helyen meg tudott húzódni. Eltelt a nyár, és ősszel lesoványodva, legyengülve megjelent az új lakhelyén. És attól kezdve már nem szökött sehova.
Igen. Tudom.
Reménykedni azért még lehet, sőt van, hogy mindennek ellenére mégis...
Lehet.
Bármelyik verzió lehet. Én egy ilyen korú nősténynél nem várnak vissza.
Csak realitás.
Nem biztos, hogy az első vemhességet észre lehet venni a félidő előtt.
Amikor a macskám elleni kezdett, azt hittem, vetélni fog, alig volt hasa.
Ha elcsap egy macskát az autó, az az utolsó erejével addig mászik ki onnan egy eldugott helyig amíg bírja. Rettenetesen erős az élet ösztönük, és a szar helyről el kell pucolni egy olyanra, ahol össze szedhetjék az erejüket.
Amúgy kutya, róka is elkaphatta.
A nagyanyámnal gyerekkoromban, ha jól emlékszem, 2-3 hónap után jött haza egy kandúr.
8 hónapos nősténynél én erre nem látnak valószínűségét.
Ha befialt, ott fog maradni, de arról csak tudnátok, ha vemhes lenne.
Nekem egy 'környék macskája" lett az enyém. Borzasztóan jól tartott, ivartalanitott kandul volt, és miután költöztek 15 km-re, a macska megszökött, és fél év múlva a régi helyen tanyázott.
Röviden megtudtam a történetet, az "én macskám' lett, és a mi lakásunkat érezte otthonnak. Még mikor orvoshoz kellett vinni, mi tettük. Azt annyira nem szerette :D
tőlünk rengeteg szép fiatal macskát elloptak, aztán csodálkoztunk amikor fél - egy év mulva hazajött, - de mind visszament ahhoz, aki ellopta.
Érdekes h. a többi - nálunk levő- macskával haverkodtak, de velünk nem, szóval elfejtettek bennünket.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Elveszett a cicám. Hazajöhet még?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Ki tud róla Barnabánat, 1 hónapja eltünt
- Tudtok-e jó állatorvost a 17.kerületben? Lánycicám szeretném ivartalanítani.
- Hétfőn ivartalanították a lánycicámat. Hány nap múlva engedhetem ki az udvarra játszani? Mikor vetessem ki a varratait?