Ki tud róla Barnabánat, 1 hónapja eltünt (beszélgetés)
Beszélsz, helyesebben írsz itt ostobaságokat látatlanban, honnan tudod, kiért ,kikért aggódon és nem csak aggódom, DE TESZEK IS ÉRTÜK, és mások is aggódnak és TESZNEK másokért sokszor és sokat, tudom.
Nem mindenki kiabálja ki a világba- Emberek lássatok csodát, ennek meg ennek segítettem!!!- nem , mert aki szívből tesz valamit azt elég,ha ő tudja és nem tartozik másokra.
....és akkor is azt mondom, ha valaki nem akar valamit megosztani velem valamilyen oknál fogva, akkor felesleges ez a nagy felhajtás, ha nem öngyilkosságra utaló mondatai voltak.
Legyen szép napod Neked is!
Köszi, erre számítottam.
Éppen ezért, szerintem a tagoknak sem kellene másokról infót kiadni a keresett személy tudta nélkül.
Én is aggódnék a barátaimért, de van más módja is, hogy rátaláljak.
Nem akarlak megbántani, de te se sokat árulsz el magadról az adatlapodon. Téged, hogyan lehetne megtalálni?
Egyet értek veled.
Én is megismertem itt valakit, akit igaz barátomnak gondoltam/gondolok, de kérte, hogy ne keressem. Én ezt tiszteletben tartom. Igaz, ő legalább jelezte felém.
Nem kell mindig rosszra gondolni, mert valaki nem jelentkezik, vagy kilép.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- 1 hónapja eltűnt lánycica hazajöhet még?
- Kisfiam 3 éves és kb. 2 hónapja elkezdte rágni a körmét. Szerintetek mit tegyek, hogy leszoktassam róla?