Hétfőn ivartalanították a lánycicámat. Hány nap múlva engedhetem ki az udvarra játszani? Mikor vetessem ki a varratait? (tudásbázis kérdés)
Ahogy kikívánkozik, ki kell engedni.
Én saját magam szedtem ki a varratot, megengedte.
Két hét után.
Megértelek hogy sajnálod,de ez most az ő érdeke.
Az operált fiucicánk volt olyan hogy állandóan az ablakpárkányon ült vagy feküdt,és órákon keresztül bámult kifelé.
El is ajándékoztuk végül ismerősökhöz kertesházb,jó sora van hál'Istennek.
Pár napot mindenképp lakásban kéne töltenie hogy lássátok hogy gyógyul a sebe,ne fertőződjön el stb,és 1-2 hét szokott lenni a varratszedés.
Mi 3 éve ivartalanítattuk a lánycicánkat,de a mienk "szobacica"
Szia!
Nekünk kerti cica volt, nem nagyon értettünk ehhez, hogy mit hogyan kell, szabad, stb...így ébredés után már kint volt a kertben...nem lett semmi baja azon kívül, hogy mindennek nekiment a bódulattól, meg persze azért figyeltük h ne csináljon hülyeséget. :-)
...és igen, 10-14 nap körül szedik ki a varratokat, de ezt nem értem miért nem mondta a doki.
Minden cicus és kutyus máshogy reagál a műtétre..vedd figyelembe, hogy komoly hasi műtét..én 2 napig biztos bent tartanám..az ugrabugra most nem ajánlott..
varratszedés 10-14 nap!
gyors gyógyulást:)
További ajánlott fórumok:
- Az állatok ivartalanítása
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Az ivartalanítás fontosságáról
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Gondok a cicával ivartalanítás után!!!!
- Tudtok-e jó állatorvost a 17.kerületben? Lánycicám szeretném ivartalanítani.